Fotoserie: Wij hadden sneeuw!

Fotoserie: Wij hadden sneeuw!

Fotoserie: Wij hadden sneeuw!

Het begon met het weerbericht van gisteravond, de sneeuw zou blijven liggen op de Limburgse heuvels. Gerust ging ik naar bed maar toen ik bepaald niet zachtzinnig wakker werd gemaakt lag er wel degelijk sneeuw. Ben blijkbaar verhuisd in mijn slaap of het weerbericht klopte weer niet. Het sneeuwde ook niet een klein beetje ofzo. Genoeg om de wereld wit te maken maar nog steeds goed begaanbaar. We reden een ritje, gebruikte de Vitara waar ze voor gemaakt is en toen zette toch al snel de dooi is. Maar ik klaag niet, wij hadden sneeuw!

22 thoughts on “Fotoserie: Wij hadden sneeuw!

 1. Mooie foto’s! Niemand leek er echt blij mee, maar ik vond het ook wel prima. Het blijft gewoon zo mooi. Al ben ik nu ook wel klaar voor de lente, dus kom maar dooorrrrr.

 2. Prachtig Liesbeth! Wij hadden ook een witte wereld op woensdag. Ik zei nog tegen mijn man: ‘Het is net Kerstmis!’ maar realiseerde ik me dat het eigenlijk zelden wit is met Kerstmis. Wat stom eigenlijk dat ik het daar dan toch mee associeer….

 3. Even hier op jouw foto’s is prima, maar ik ben blij dat het maar van korte duur was. Hopelijk snel lenteweer.

 4. Ja, wij ook! ’s Ochtends een witte wereld en om 13.00 uur was alles foetsie.

 5. Bofkont, wél even fijn foto’s maken in de sneeuw maar dan ook meteen weer weggedooid dus weinig baggerzooi. De foto met de knotwilgjes is mijn favoriet, een juweeltje.

 6. Liesbeth, wat een geweldige foto’s. En wat een mooi dankbaar onderwerp he? Hier in het westen hadden we alleen natte sneeuw. niets bleef lang liggen of het veranderde al heel snel in regen. Vandaag kwam er nog een vlokje voorbij mijn raam. Een treuzelaar. Hij veranderde in een druppel water op de vensterbank.

 7. Oh, die laatste foto van je!!!
  Hier ook af en toe wel sneeuwbuien, het is koud en nat, en de sneeuw blijft niet liggen.

 8. Hier lag ook een 5 tal cm sneeuw.
  Ik heb wat foto’s in de tuin gemaakt.
  Het was wel erg glad en ben dus wijselijk niet met de auto de baan opgegaan.

 9. Wat heerlijk winterse plaatjes zo op het randje van winter en voorjaar.
  Hier lag vanmorgen een heel dun laagje korrelsneeuw in de tuin, rond tien uur was het alweer verdwenen.

 10. Sneeuw is wat lastig voor mensen die er op uit moeten maar om mooie plaatjes te maken is het heel fijn. Mooie plaatjes!

 11. Ik heb medelijden met jullie. Hopelijk is het alweer weg. ;-)

  Love As always
  Dimario

 12. Jullie hadden sneeuw en wij hier in het noorden (nog) niet, maar wij hebben dan weer prachtige foto’s uit het diepe, ijzige Brabant. (Zie je weer eens hoe niet-wit schapen zijn! :-) )

 13. Wat een geweldige foto met dat schaap! Hier ook sneeuw! Joepie!!!!

 14. Mooi, vooral de schaapjes in de sneeuw!
  Ik was ook zo blij met de sneeuw. We hadden er best veel, maar nu is ze al gesmolten. In ieder geval nam ik flink wat foto’s en heb ik ervan genoten als een kind.

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top