Fotoserie: Nuenen in de sneeuw
Actueel,  Brabant,  Fotoserie

Fotoserie: Nuenen in de sneeuw

Als ik aan winters van vroeger denken, dan komen de beelden van dikke lagen sneeuw en schaatsen voorbij. Aan koek en zopie en ijsvrij voor iedereen. Des temeer genoot ik de volgende dag hoe heerlijk ouderwets ijssterren op de ramen en een achterdeur die niet meer open wou.
Toch dacht ik pas ’s middags aan het al jaren dichtbij gelegen dorp Nuenen en kreeg Frans zover dat we de Vitara zouden ontdooien om een ritje te rijden. Niks houdt mij binnen als er sneeuw ligt. En dus kroop ik uiteindelijk via de bestuurderskant de auto in, schoof door en met geen slakkengang, four wheel drive weet u, stuurde Frans naar Nuenen.
Onderweg was de sneeuw allang plat gereden, wandelden de mensen ondanks de sneeuwstorm en kreeg ik complimenten toen ik de molen fotografeerde. Het rondje Nuenen was kort maar koud en lang genoeg voor een glimp van de winters van vroeger. Fotoserie: Nuenen in de sneeuw.

 

25 reacties