Fotoserie: Koud maar niet koud genoeg
Fotoserie

Fotoserie: Koud maar niet koud genoeg

Na weken van regen en veel te warme dagen voor het seizoen, is het bijna niet voor te stellen maar laatst was de wereld weer even wit. Nou ja wittig. Dat zag ik al dagen aankomen maar je weet nooit, dus ik wachtte af, hopende dat het echt zo zou zijn legde warme kleding, sjaals handschoenen en de etui voor mijn camera accu’s klaar. Als het werkelijk onder nul zou gaan moest ik die op mijn lichaam dragen wetende dat accu’s minder vermogen hebben.

Het weer hield zich en hoewel toch wel heel erg vroeg kroop ik uit bed, trok meer kleding aan dan nodig en vertrok. Ver hoef ik niet te fietsen, maar goed ook met dit weer bevriezen rem- en versnellingskabels voor je goed en wel een paar foto’s gemaakt hebt. Ik zette mijn fiets aan de rand van het fietspad niet ver van huis neer en terwijl de zon nu echt zijn kleuren liet zien schoot ik de eerste foto’s en zag aan een pluk haar dat de dooi zich alweer had ingezet. Fotoserie: Koud maar niet koud genoeg.

17 reacties