Fotoserie: Koud maar niet koud genoeg

Fotoserie: Koud maar niet koud genoeg

Fotoserie: Koud maar niet koud genoeg

Na weken van regen en veel te warme dagen voor het seizoen, is het bijna niet voor te stellen maar laatst was de wereld weer even wit. Nou ja wittig. Dat zag ik al dagen aankomen maar je weet nooit, dus ik wachtte af, hopende dat het echt zo zou zijn legde warme kleding, sjaals handschoenen en de etui voor mijn camera accu’s klaar. Als het werkelijk onder nul zou gaan moest ik die op mijn lichaam dragen wetende dat accu’s minder vermogen hebben.

Het weer hield zich en hoewel toch wel heel erg vroeg kroop ik uit bed, trok meer kleding aan dan nodig en vertrok. Ver hoef ik niet te fietsen, maar goed ook met dit weer bevriezen rem- en versnellingskabels voor je goed en wel een paar foto’s gemaakt hebt. Ik zette mijn fiets aan de rand van het fietspad niet ver van huis neer en terwijl de zon nu echt zijn kleuren liet zien schoot ik de eerste foto’s en zag aan een pluk haar dat de dooi zich alweer had ingezet. Fotoserie: Koud maar niet koud genoeg.

17 thoughts on “Fotoserie: Koud maar niet koud genoeg

  1. Prachtige foto’s , zo zie je maar weer….vroeg in de wei…. schitterende taferelen….?….

  2. IK was daar vroeger ook altijd mee bezig als het werk het toeliet. Vaak niet… Maar nu vind ik koude toch wat minder prettig. Ben toch meer een watje geworden op dat punt. Maar jij bent lekker jong en kunt dat nu nog genieten. En dat bewijs je. Mooie platen….

  3. ja zeker een toewijding , maar al dat werk vooraf , werd beloond met mooi opnamen
    als bij dit winterweer je kabels al bevriezen , is er iets mis hoor
    denk dat jij dit wel weet en doet , in deze tijd met wat ketting olie de zichtbare kabel in smeren en flink schakelen en remmen om de olie over de hele kabel te krijgen

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top