Fotoserie: Koeien bij Cuijk

Fotoserie: Koeien bij Cuijk

Fotoserie: Koeien bij Cuijk

Dat ik dol op dieren ben is inmiddels wel bekend. Koeien, zeker deze chocomelk koeien, vind ik prachtige dieren. Dus toen ik ze zag staan nog voor we de pont op reden, hoopte ik al dat ik ze kon fotograferen. Ik hobbelde een geplukt maisveld over, deed echt heel erg mijn best eens niet gigantisch op mijn bek te gaan en zag de ganzen verderop over het hoofd. Ze vlogen met een hoop kabaal op waardoor de koeien begonnen rond te stieren. De stier zelf liet zich overigens niet zo opjutten. Hij jukte wat terwijl de dames hun rust weer vonden en liet blijken dat ik heus dichterbij mocht komen maar niet aan het hek hoefde te gaan staan. Beetje schichtig deze koeien bij Cuijk, maar als altijd fotogeniek. Fotoserie: Koeien bij Cuijk.

 

 

10 thoughts on “Fotoserie: Koeien bij Cuijk

  1. mooie foto’s van die koeien.
    Vooral de foto van die koe die haar achterkant toont. :)

  2. De dames gedragen zich heel goed voor de lens!Nog een geluk dat ze niet écht aan het rennen sloegen van de ganzen, ze hoeven niet eens boos te zijn hoor om je een gebroken voet te stampen in het voorbij denderen.;-)

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top