Fotoserie: Job op de auto

Fotoserie: Job op de auto

Fotoserie: Job op de auto

Sinds ik Job alweer een hele tijd geleden zag, of tenminste een witte flits, heb ik nog nooit een fatsoenlijke fotoserie van hem kunnen maken. Een enkele foto was meer geluk dan wijsheid. Tot vandaag. Job heeft een speciaal geluidje, mrrrrrrauw, dat is het geluid wat katers maken naar poezen. Een paar weken geleden stond hij buiten voor de deur en werd ik er wakker van, nu begroette ik Job want die was op de auto gaan liggen. Ik greep, uiteraard, meteen mijn camera’s en hoewel hij een paar keer nerveus van plaats wisselde kreeg ik het voor elkaar om hem kennis te laten maken met mijn grootste hobby. En legde hem voor het eerst fatsoenlijk vast. Fotoserie: Job op de auto.

39 thoughts on “Fotoserie: Job op de auto

 1. Ik heb zo’n kater. Doe de flits uit, altijd. Als het te donker is jammer geen foto. Heb je een pasr mooie kunnen maken, belonen. Iets lekkers maar ook positief geluid als ie meewerkt. Wie weet werkt het.

 2. Super mooie foto’s geworden.
  Inderdaad ik herken het, meestal als ik een mooie foto wil nemen dan wil mijne Frans bulldog in eens niet meer. Gelukkig heb ik ook al mooie plaatjes kunnen scoren.

 3. Job is wat je noemt “een stevige” kat, en vooral géén katje om zonder handschoenen aan te pakken. Maar réuze fotogeniek , dat dan weer wel!

 4. Meer dan goed gelukt, deze serie.
  Mijn favoriet is Job in het groen. De een na laatste foto. Beetje kiekeboe achtig.

 5. Leuk serie van Job, op de auto.
  Onze Job (mijn zoon heet zo) zit meestal in de auto :-)

 6. Mooie serie foto’s van deze kater.
  Zo te zien is het een vechtersbaas, hij zit vol plekken op het gezicht.
  Groetjes Irma

 7. Hij blijft letterlijk misschien ongrijpbaar, maar figuurlijk heb je ‘m toch te pakken. Prachtig vastgelegd!

 8. Job heeft het prima gedaan zie ik. En jij natuurlijk ook. Prima samenwerking zo tussen jullie.

 9. Wat een heerschap! Prachtige foto’s! Fijn dat het gelukt is.

 10. Nou Job is een pittige kat, dat is wel aan zijn neus te zien.
  Die laat zich geen muisje afpakken. Hans

 11. Een echte katerkop heeft hij.Die laat de kaas niet van zijn brood halen.Fijn da je hem eindelijk tot een reportage kon overhalen.Gelukkig waren de katinnen niet in de gebeuren want dan had je zeker aan het kortste eindje getrokken

 12. ja ik heb er weer een fijne middag beleefd in dat blije dorp :)
  een bezoek is zeker de moeite waard

 13. Een echte straatkat en straatvechter als je z’n gehavende voorkant ziet. Fraai licht en een gewillig onderwerp stonden garant voor een fijne serie

 14. Aha.. een echte vrijbuiter dus.. heeft z’n voor- en z’n nadelen. Hopelijk blijft ie gezond.

 15. Job blijft niet slapen, ook niet in het huisje. Hij vecht onderweg en we krijgen hem ook al niet te pakken voor castratie helaas.

 16. Die geeuw is fantastisch.. ook die van instagram er net naast die net een fractie later is denk ik. :-)
  Maar wat had ie op z’n neusje? toch niet gewond?

Comments are closed.

Back To Top