Fotoserie: Er was nog rijp

Fotoserie: Er was nog rijp

Fotoserie: Er was nog rijp

Met zoveel storm en regen zou ik haast vergeten dat ik van de week nog helemaal vrijwillig vroeg op ben gestaan omdat er rijp op de velden lag. Niet dat het echt lekker wit was, dat het er lang lag of dat ik lang van het gouden uur kon genieten maar hé ik zal niet klagen. Het was een welkome afwisseling na alle regen en ik genoot dan ook van de kleine wandeling zo voor mijn ontbijt. Fotoserie: Er was nog rijp.

26 thoughts on “Fotoserie: Er was nog rijp

 1. Leuk dat je er even vroeg op uit bent gegaan voor de rijp serie Liesbeth.
  Dit soort omstandigheden komen deze winter helaas maar zeldzaam voor.
  De winters worden steeds warmer en zachter, en da zie je ook aan de natuur.
  Dat beetje rijp dat er was heeft je toch een mooi serie opgeleverd.

 2. Ik kan bijna niet geloven dat deze foto’s van deze week zijn. Met zoveel regen uit de lucht..

  Love as always
  Dimario

 3. Supertof.
  In deze regio niets over gehoord of gezien.
  Betwijfel overigens of ik er zo vroeg voor zou opstaan :)

 4. Prachtig! Als er nachtvorst is denk ik wel eens: Ik zou er met de camera op uit moeten. Wekker, dikke jas, niet zeuren, gaan. Maar dan denk ik ook: met een beetje mazzel is Liesbeth zo dapper, en die maakt mooiere foto’s dan ik, dus daar hoop ik op. En zie daar!

Comments are closed.

Back To Top