Fotoserie: Een wereld van dauwdruppels

De mist was al bijna van de velden verdwenen toen ik mijn wandeling afmaakte. Het zonlicht begon al in kracht toe te nemen en dus begon ik langzaamaan aan mijn ochtendkoffie te denken tot ik de bocht om kwam en het veld met uitgeschoten asperges zag. Opeens gaf ik er niets meer om dat de zon al hoger stond, vond ik het prima dat de mist verdwenen was, want dit was het. Ik zocht naar de ingang van het weilandje, over de greppel springen laat ik met liefde aan anderen over, en verdween achter de planten. Ik zocht insecten die ik niet vond, spinnenwebben die in mijn haar kleefden omdat ik een ander eerst zag maar ik zag vooral een wereld van dauwdruppels en genoot. Fotoserie: Een wereld van dauwdruppels.

27 Reacties

 1. Wat een schoonheid zeg.
  Ik zit midden in een verhuis, opruimacties, schoonmaak, containerpark ritten,…
  Het is net of ik de laatste tijd geleefd word.
  Ik heb dringend rust en tijd nodig om terug te kunnen genieten van de kleine schoonheden van de natuur.
  Gelukkig kan ik dan altijd wel even op jouw site terecht.

 2. Mooi mooi mooi!
  Ik zag laatst op zo’n mistige ochtend ook een dame rondlopen met haar camera in het weiland om foto’s te maken. Zo leuk!

 3. Prachtig! Helaas door diverse verplichtingen geen mogelijkheid gehad om er van te genieten…..

 4. Mist en dauwdruppels maken de wereld mooier. Jouw foto’s doen dat ook.

 5. prachtige mistfoto’s Liesbeth

  groeten

 6. Zo mooi daarvoor ga je op stap in de mist.

 7. Heerlijke foto’s.
  Vanmorgen kon ik er ook maken, in de mist. Het was heerlijk.

 8. Ben vanmorgen ook aan de wandel geweest!

 9. Je had vanmorgen alwéér je hard op kunnen halen , tjonge wát een mist.
  Maar ook zonder mist maak je mooie foto’s.

 10. Prachtig!! Dit zijn dan weer de pareltjes die het de moeite waard maken :)

 11. Wat een schoonheid der natuur!

 12. Heel mooi Liesbeth, het heeft iets magisch.

 13. Hier in de Achterhoek was het ook al twee keer flink mistig toen ik ging hardlopen. Het was daardoor zo koud dat ik zelfs hoofdpijn kreeg. Jouw foto’s herinneren me eraan dat het toch ook heel mooi kan zijn.

 14. Mooie foto’s, ze zijn stuk voor stuk geschikt om wenskaarten van te maken.

 15. Een wereld van schoonheid!

 16. In één woord: wauw!

 17. Prachtige foto’s! Het zonlicht is perfect!

 18. Oh, wauw! Ik vind ze echt prachtig!

 19. De mist van dik ook van morgen, weet jij beter dan ik.
  Maar heel mooie foto’s Liesbeth. Hans

 20. Een hele mooie serie Liesbeth.

 21. schitterende opnamen Liesbeth

 22. Prachtige beelden :-)

 23. Wat een mooie foto’s zijn dit zeg. Prachtig om naar te kijken, wat zul je genoten hebben tijdens het wandelen.

  Love As always
  Dimario

Reacties zijn gesloten.