Fotoserie: Een wereld van dauwdruppels

Fotoserie: Een wereld van dauwdruppels

Fotoserie: Een wereld van dauwdruppels

De mist was al bijna van de velden verdwenen toen ik mijn wandeling afmaakte. Het zonlicht begon al in kracht toe te nemen en dus begon ik langzaamaan aan mijn ochtendkoffie te denken tot ik de bocht om kwam en het veld met uitgeschoten asperges zag. Opeens gaf ik er niets meer om dat de zon al hoger stond, vond ik het prima dat de mist verdwenen was, want dit was het. Ik zocht naar de ingang van het weilandje, over de greppel springen laat ik met liefde aan anderen over, en verdween achter de planten. Ik zocht insecten die ik niet vond, spinnenwebben die in mijn haar kleefden omdat ik een ander eerst zag maar ik zag vooral een wereld van dauwdruppels en genoot. Fotoserie: Een wereld van dauwdruppels.

27 thoughts on “Fotoserie: Een wereld van dauwdruppels

 1. Wat een schoonheid zeg.
  Ik zit midden in een verhuis, opruimacties, schoonmaak, containerpark ritten,…
  Het is net of ik de laatste tijd geleefd word.
  Ik heb dringend rust en tijd nodig om terug te kunnen genieten van de kleine schoonheden van de natuur.
  Gelukkig kan ik dan altijd wel even op jouw site terecht.

 2. Hier in de Achterhoek was het ook al twee keer flink mistig toen ik ging hardlopen. Het was daardoor zo koud dat ik zelfs hoofdpijn kreeg. Jouw foto’s herinneren me eraan dat het toch ook heel mooi kan zijn.

 3. De mist van dik ook van morgen, weet jij beter dan ik.
  Maar heel mooie foto’s Liesbeth. Hans

 4. Wat een mooie foto’s zijn dit zeg. Prachtig om naar te kijken, wat zul je genoten hebben tijdens het wandelen.

  Love As always
  Dimario

Comments are closed.

Back To Top