Fotoserie: Een wereld van dauwdruppels
Fotoserie

Fotoserie: Een wereld van dauwdruppels

De mist was al bijna van de velden verdwenen toen ik mijn wandeling afmaakte. Het zonlicht begon al in kracht toe te nemen en dus begon ik langzaamaan aan mijn ochtendkoffie te denken tot ik de bocht om kwam en het veld met uitgeschoten asperges zag. Opeens gaf ik er niets meer om dat de zon al hoger stond, vond ik het prima dat de mist verdwenen was, want dit was het. Ik zocht naar de ingang van het weilandje, over de greppel springen laat ik met liefde aan anderen over, en verdween achter de planten. Ik zocht insecten die ik niet vond, spinnenwebben die in mijn haar kleefden omdat ik een ander eerst zag maar ik zag vooral een wereld van dauwdruppels en genoot. Fotoserie: Een wereld van dauwdruppels.

27 reacties