Fotoserie: Een wandeling om de hoek

Fotoserie: Een wandeling om de hoek

Fotoserie: Een wandeling om de hoek

Met zulk prachtig weer in februari kan een wandeling in het bos niet achterblijven. We deden het een aantal dagen, maakte hier en daar een praatje maar genoten vooral van de rust. O en elkaar maar niet op de manier die jullie denken. Het valt me op hoe weinig mensen wandelen met dit weer, genoeg mensen met hond(en) dat wel. Allicht is het de tijd, het liefst wandel ik als de zon onder gaat. Het mooie licht blijft me trekken. En dan te bedenken dat dit mooie plekje eigenlijk om de hoek is, maar net te ver om naartoe te lopen. Fotoserie: Een wandeling om de hoek.

23 thoughts on “Fotoserie: Een wandeling om de hoek

 1. Dat valt mij ook altijd op, dat je alleen maar joggers zien of mensen met een hond als wij wandelen. Heerlijk als je dit om de hoek hebt.

 2. Ja, dat er zo weinig mensen wandelen, valt ons op het strand ook altijd op !
  Gelukkig eigenlijk, want het liefst loop ik alleen/samen in de natuur :-))
  Mooie serie trouwens

 3. Met hopelijk de hond(en) aan de riem, want er zijn weer veel jonge dieren in aantocht. Ik wandel ook graag, maar doe het te weinig. Moet dat echt eens gaan veranderen.

 4. Als mijn man en ik gaan wandelen in de Slangenburg met ons hondje op zondag is het daar vaak best wel druk vinden wij. Hoewel we ooit in Amelisweerd waren bij Utrecht en daar was het echt te druk vond ik. Het ligt denk ik ook aan het bos.

 5. Heel mooie serie, schitterend licht en verslag van deze wandeling
  prachtige foto’s met dit warme licht

 6. Toen wij eventjes geen hond hadden, ging ik toch nog wandelen.. maar niet elke dag.. en eigenlijk ook niet veel in de buurt.. ik nam de gelegenheid te baat om eens wat verder weg te gaan. Maar ook mooi.

  Jij had echt supermooi licht!

 7. Ik vind het altijd mooi als ik vrijwel niemand tegenkom, lekker genieten van de natuur!

 8. Prachtig! En ook ik vraag me als ik buiten ben vaak af waar de rest van het land is. Zitten die binnen bij mooi weer? Stiekem niet zo heel erg natuurlijk, want hoe minder mensen, hoe meer ik geniet van de natuur…

 9. prachtig Liesbeth
  de laatste is echt een plaatje
  er zijn in jullie provincie vele mooie plekken om te wandelen
  fijne avond groet

 10. Ze zijn weer mooi. Nog even wachten tot de zon iets later onder gaat. Vind het nu niet zo’n handige tijd om eropuit te gaan. Sta dan meestal achter m’n potten en pannen.

Comments are closed.

Back To Top