Fotoserie: Een bos om van te stralen

Fotoserie: Een bos om van te stralen

Fotoserie: Een bos om van te stralen

Eén van de weinige voordelen aan eind november is toch wel dat als de zon op komt, met nadruk op als, de natuur ook meteen prachtig is. Dat viel mij ook op toen we laatst langs een voor mij erg bekend bos kwamen. Eén die ik ken van toen ik nog jong en onwetend was en in Valkenswaard woonde. Eén van de weinige dingen die ik mis uit die tijd is de prachtige natuur rond dit dorp en hoewel ik even bang was te laat te zijn vonden we een werkelijk niet al te best pad maar genoten van het licht en de natuur. Fotoserie: Een bos om van te stralen.

31 thoughts on “Fotoserie: Een bos om van te stralen

 1. Wat een prachtreeks met de lichtinval en de parelende drupjes en dauw; Daar kan ik nu alleen van dromen tijdens mijn revalidatie

 2. Het zijn dus niet de bomen, de takken, en ook niet de goudgele halmen die de foto maken. die zijn immers overal hetzelfde :) Het tijdstip, het vocht in de lucht en ook wel het jaargetijde met zijn getemperde zonnekracht die en zo’n foto zijn speciale sfeer geeft. Nadeel is dat lange tanige mensen zoals ik snel met onderkoelde handen en voeten rondlopen. En dan is de lol van fotograferen er bij mij wel af als het gevoel uit je vingers verdwijnt

 3. Woow ! Wat een zalig herfstlicht heb je daar kunnen vangen ! Kunstige foto’s !

 4. ha die Liesbeth
  ja het is een mooi park daar in Amersfoort , en nu erg rustig met bezoekers door de weeks , heerlijk
  oké sommige dieren zie je nu niet , maar er is zoveel moois te zien
  ik hoop dat mijn foto’s er een goed beeld van mogen geven
  fijn weekend groet

 5. Wat een geweldig mooie serie van dit herfstbos
  De lichtjes twinkelen je tegemoet.

 6. Ik vind het prachtig. Het bos heeft iets sprookjesachtigs en magisch op de foto’s!

 7. Een paar geweldige sfeerfoto’s heb je hier neergezet. Het doet me denken aan de tijd dat ik in Diessen heb gewerkt op een camping tegen de bosrand aan.

 8. Alleen al van de foto’s krijg je een blij gevoel.
  Wat is de natuur toch mooi. Hans

 9. Je hebt hélemaal gelijk, wát een plaatjes.Het bos heeft in de herfst ook gewoon meer kleur dan in de zomer.

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top