Fotoserie: Daar zijn de lammetjes!
Fotoserie

Fotoserie: Daar zijn de lammetjes!

Iets meer dan een week geleden ging ik naar de schaapskudde in de buurt om eens even te bespreken waar de lammetjes bleven. De dames lieten bepaald niet veel los maar wat ik te weten kwam dat deelde ik. Ik gaf het nog een week. Helaas hebben we rare weken nu, het regent opeens niet meer zoveel en die schapen die waren een dag na mijn gesprek verdwenen.
En dus kon ik niet even gaan kijken naar hun inmiddels vast aanwezige schattige kroost. Ik heb namelijk geen idee waar deze schapen wonen, hebben ze wel een kooi? En als ze die hebben, dan is dat vast een openbaar iets en dat is dicht tot april of langer. Zoveel geduld heb ik niet.
En nou had ik natuurlijk met een pokergezicht hier deze lammetjesfoto’s neer kunnen zetten in de hoop dat jullie het niet op zou vallen dat het een totaal ander ras is en ze wel heel gevlekt zijn en zo, maar ja eerlijkheid duurt het langst, dus alstublieft de beloofde lammetjes maar wel van een ander soort schaap. Fotoserie: Daar zijn de lammetjes!

36 reacties