Fotoserie: Daar zijn de lammetjes!

Fotoserie: Daar zijn de lammetjes!

Fotoserie: Daar zijn de lammetjes!

Gister begon de meteorologische lente dat doet ‘ie altijd op 1 maart want dat vinden meteorologen fijn rekenen…lekker boeiend Liesbeth, lammetjes!!! Ik keek alweer weken uit naar de kleine witte wolpakketjes maar als ik al schapen zag dan waren ze vooral lekker mollig, enigszins gezapig en keken nog niet eens verstoord op als ik ‘schiet eens op’ naar ze riep. Schapen lammeren als ze daar zin in hebben en dan is het in mijn geval ook nog een kwestie van ze tegen komen.

Ik had dan ook onwaarschijnlijk veel mazzel dat ik van de eigenaresse het erf op mocht en daarna tussen de schapengezinnen het weiland in kon. Waren ze helemaal niet verbaasd over, sterker nog de dieren waren redelijk tam en toen er ook nog een bekertje biks aan te pas kwam kon ik me helemaal uitleven. Niet dat ze dan lekker stil blijven staan of zo, maar ook dat is niet erg, de meteorologische lente is dan wel gestart maar eigenlijk is het nog vies guur koud. Fotoserie: Daar zijn de lammetjes!

 

 

25 thoughts on “Fotoserie: Daar zijn de lammetjes!

 1. De jaargetijden volgens de meteorologen mogen dan aanbeland zijn in de lente, voor Plato en zijn ril-gedrag is het nog volop winter. Dus lammetjes of geen lammetjes, de elektrische kachel staat hier hoog.
  Die foto’s ondertussen zijn weer prachtig. Dat zijn ze eigenlijk altijd al, maar nu, met dit onderwerp…. ik voel me heerlijk wollig worden. Hulde voor jou en de camera.

 2. Prachtige foto’s! Ik heb hier nog geen lammetjes gezien. Kan ook komen omdat ik het nog veel te koud vind buiten. Ik ben een watje.

 3. Ja, ik zag er ook al maar nam er deze keer geen foto’s van. Een beetje patronen doorbreken kan geen kwaad. Anders doe ik elk jaar hetzelfde.

 4. Geweldige beelden van de lammetjes.
  Nog leuker dat het je op het domein mocht.
  Je stond er middenin en met je neus er boven op.
  Er zal je niets ontgaan zijn.
  Super fijne reportage

 5. Lammetjes zijn altijd leuk. Kijken of ik nog wat kan regelen met wat bekenden die lammetjes hebben.

  Love As Always
  Dimario

 6. Gelukkig hebben de lammetjes al een “wolletje” aan want inderdaad, het is nog behoorlijk koud. maar het zijn weer plaatjes.

 7. Geweldig! Dit is echt lente. (En bij jou zijn de lammetjes altijd eerder dan bij mij, valt me jaarlijks op.)

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top