Best wel februari opruimeritis en wat musea

Best wel februari opruimeritis en wat musea

Best wel februari opruimeritis en wat musea

Best wel blij dat het weer wat beter is geweest deze maand. Met bloeiende bollen en een zonnetje vond ik februari best een lekkere maand. Ik vind sowieso de ontluikende lente een fijne periode, de maand ging sowieso snel maar ik heb er dan ook ten volle van genoten.

Best wel naar drie musea geweest deze maand, het NMM deelde ik al de andere twee kom ik op terug. Maar 1 ervan vond ik door een boekenmarkt.

Best wel onpopulaire mening maar de caramel seasalt chocola van tony is lang zo lekker niet als het huismerk van Lidl.

Best wel als een bikkel me af staan drogen met de achterdeur open toen ik een kat langs mijn benen voelde gaan. Nou is dat zo vreemd niet maar zelfs zonder bril zag ik al dat ik deze niet in mijn collectie heb. Niet onaardig maar ik heb geen vacatures. Nee zonder dollen deze onopgevoede donderstraal heeft al een huis.

Best wel wederom met niets dan complimenten bij de tandarts vertrokken.

Best wel Vriendjelief moest langs de modelbouwhobbywinkel. Hebben ze er een snoepwinkel naast geopend, nieuw, goed betaalbaar, leuke eigenaar en lekker dat ook.

Best wel lekker gewandeld in Grave voor de nodige beweging. En ook nog een andere vesting aangedaan waar ik ook op terugkom.

Best wel de kerstboom eruit gegooid van de week, de boom leeft en viel niet uit maar ik was er beu van.

Best wel last gehad van extreme opruimeritis, Myra is niet besmet geraakt. Succesvol mijn ladekast en kledingkast opgeruimd. Ook best wat spul weggedaan maar vooral opnieuw ingedeeld en in plaats van proppen dingen in bakjes en mandjes gedaan.

Best wel 10 boeken gelezen, ik ga best lekker op mijn boeken op het moment dat moet ook wel want ik heb er ook weer een stapel gekocht..!

Hoe was jullie maand?

18 thoughts on “Best wel februari opruimeritis en wat musea

 1. Goed bezig met je opruimeritis. Daar heb ik even geen last van. Ik heb het druk! Vooral op mijn werk. Ik heb niet eens tijd om tussendoor logjes te lezen. Tssss!

 2. Best ook wel weer mooie foto’s erbij geplaatst Liesbeth.
  En die opruimmanie …………. komt me bekend voor. Ook ik ben, op een laag tempo aan de grote schoonmaak en opruim begonnen.

 3. Mijn maand?
  Best wel veel last gehad van rug, dus hoop best wel dat maart een betere maand wordt :)
  Jij bedankt weer voor deze leuke bestwel.

 4. Best wel een mooie en goed gevulde maand voor jou.
  Ik vergeet deze maand liever, maar dat zal nooit meer lukken… ach mijn moedertje toch…

 5. Wat heb je de kerstboom dan nog lang in huis geduld Liesbeth! Ik vind het knap. Hoewel ik het koude weer ook prima vind, geniet ik ook wel van de komst van de lente.

 6. Februari sukkelde hier een beetje onopgemerkt voorbij. Maar wél ben ik in Spakenburg geweest en ik at daar een heel fatsoenlijke haring aan de haven. Nu is het stralend blauw weer (maar wel fris) en ga ik mijn (vrijwel) dagelijkse blokje om. Zo’n snoepwinkel is levensgevaarlijk! :-)

 7. Welke modelwinkel was dat? In jullie omgeving? Er zijn er niet zo veel meer te vinden en voor mij zijn die best wel interessant nog…:)

 8. Ik vind het concept van chocola met karamel-zeezout dus echt heel lekker, maar ik vind de chocola van Tony’s zelf niet superlekker. Unpopular opinion haha.

 9. Voor mij was het best wel een klusmaand. De verbouwing van de woning van mijn dochter neemt toch vrij veel tijd in beslag.

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top