Fotoserie: Croyse lammetjes
Dieren,  Fotoserie

Fotoserie: Croyse lammetjes

Kleine lammetjes worden groot, dat is wat ik dacht toen ik voor de zoveelste keer naar Croy reed om te kijken of de lammetjes al wat dichterbij stonden. Het veldje waar de dieren staan is niet vrij te bezoeken en het paadje erheen is zo smal dat op veilige afstand passeren zelfs zonder corona mijn ding al niet is. En dus moest ik geduld hebben niet dat dat mijn sterkste kant is, maar het is niet anders. Het Croys schaap is een nieuwsgierig maar beschermend schaap. Ik mocht dus even naar de baby’s kijken, toen ze eenmaal dichterbij stonden, maar niet te lang. Maar ik was allang blij want Croyse lammetjes hebben net als hun moeders, een heerlijk uiterlijk in deze tijd van het jaar. Fotoserie: Croyse lammetjes.

28 reacties