Eindelijk weer naar de kringlooprondje
Winkel

Eindelijk weer naar de kringlooprondje

Zaterdag was het zover, na bijna 5 maanden was het tijd voor een eindelijk weer naar de kringlooprondje en hoewel dat niet mijn ideale dag is kon ik echt niet meer wachten!

En ja het was druk en ja ik heb zelfs even in de rij gestaan en nee ik heb er geen spijt van. Verre van zelfs want ik ben nou eenmaal dol op de kringloop. En met een paar minuten buiten wachten was het binnen prima mogelijk om afstand te houden en ondertussen heerlijk rond te snuffelen.
De eerste kringloop die we bezochten was Het Goed in Schijndel, een fijn filiaal waar ik regelmatig leuke dingen heb gevonden. Hoewel het me nog een beetje tegenviel qua assortiment vond ik er wel twee boeken en Frans dingen die met stroom te maken hebben. Vraag me niet wat, het was wit.

Servies en groen bij kringloop Best
Na Schijndel reden we door naar Best, een klein rijtje voor de deur deed me vrezen, maar ook hier was het goed geregeld. Net als in Schijndel viel me hier ook op dat de oorlogsboeken nogal tegenvielen maar toen ik eenmaal tussen de romans keek vond ik toch aardig wat mooie boeken. De prijzen vond ik onder de 2 euro per boek redelijk zeker tegen de kwaliteit van de boeken. De meeste waren als nieuw of hooguit een keer gelezen, wat ook meteen weer aangeeft waar de boeken die net wat minder zijn naartoe gaan.

Om wat drukte te ontlopen liep ik richting het servies waar ik vrij snel een leuke goed betaalbare mok vond. Een simpele witte met aan de andere kant een leuke tekst, het kwam goed uit. Ook hing er nog een andere die ik met 1,25 eigenlijk te duur vond en dus liet hangen. Ik scoorde een rood schaaltje, een DVD die ik al een tijd wilde en ging maar eens op zoek naar Vriendjelief. Die is zo makkelijk te vinden laat die los in de hoek met technisch spul en hij is zoet.

Ik kocht plantjes bij de kringloop!

En over zoet gesproken ik dwaalde nog even terug naar de boeken, vond nog wat en zag toen opeens iets nieuws. Plantjes, hangplantjes en vooral lieflijke plantjes met bloemetjes. Volgens het bordje zijn de plantjes van de afvalhoop gered en worden ze verzorgt door de medewerkers. Over dat laatste valt te twisten ik heb nog nooit zulke droge plantjes gekocht. Gelukkig waren de prijzen er dan ook naar. Ik liep terug langs het servies, pakte de beker die ik had laten hangen en na de kassa togen we naar het laatste filiaal.

Ook in Nuenen moesten we even wachten maar stonden we vlot binnen. Ook hier wandelde ik vrijwel meteen naar de boeken. Vond wat en sjokte toen naar de decoratie. Het aanbod poezenschaaltjes was met 1 nogal bedroevend maar ik vond wel een knijpertje die ik nog rood ga maken en vond toen dat mijn eindelijk weer naar de kringlooprondje voltooid was, voor even hè vijf maanden is namelijk echt te lang.

23 reacties