Terras

Terras

Terras

Van de week liep ik langs een terras toen ik opeens mijn naam hoorde. Fanatiek, hard en helaas moeilijk te negeren. De halve freaking stad draaide zich om en volgens mij die onder het aardoppervlak ook nog. Onder hen blijkbaar niet de goede Liesbeth want opeens staat er een lange gozer voor me. Ik (her)ken hem niet maar alles aan hem schreeuwt leuk koppie lekker lijf en vreselijk onbetrouwbaar.
‘Ik ben het Maarten’. Achter hem is inmiddels een vrouw opgestaan, lief, naïef en reteknap. Terwijl ik haar bekijk raaskalt hij gewoon door en ik realiseer me opeens dat hij die pestkop van vroeger was.
‘Hé kom op Liesbeth dat weet je toch nog wel?!’. Nogmaals keek ik hem eens goed aan en herinner me spontaan allemaal goed weggestopte shit. Met een gefakete overdreven uitroep van herkennen kijk ik hem nog eens aan en zeg dan; ‘Och natuurlijk Maarten van dat feest van vorige week, ik herkende je niet met je kleren aan!’

25 thoughts on “Terras

 1. Op die vent was je al lang uit gekeken …..

  Zelfs de hoge hakken konden jou dus niet boeien.

  Zomerse groet,

 2. Ik zou er ook niet gaan zitten maar om de hoek in de zon zat het vol.

 3. Ikke niet, hij is precies opgedroogd zoals te verwachten was. Eersteklas klootzak.

 4. Als ik die sukkel niet toch had herkent dan had ik ook dat antwoord niet kunnen geven.

 5. M’n blog was nog niet klaar, nu wel!!! Je bent dus een Brabantse. Ik denk dat het al het kleine oponthoud bij elkaar was, niet specifiek hier. En op zich kunnen die Duitsers natuurlijk wel inschatten waar die Engelsen naartoe wandelden. Of ik ook in Veghel was mag je gaan lezen;)

 6. Ik kan dus geen reactie geven op je fietstocht. Je was dus zomaar in ‘mijn’ dorp. Heb je Klondike ook gezien? Het hoofdkwartier van Kolonel Johnson?
  Men zegt wel vaak dat Arnhem de brug te ver was, maar feitelijk is de operatie hier al mislukt.

 7. dat heb ik nu vaak, dat iemand me aanspreekt en ik hem/haar niet herken…

  bijzonder vervelend vind ik dat..

  maar zo gevat antwoorden, doe ik dan ook weer niet

  groeten

 8. En jij had natuurlijk geen centje medelijden met Maarten, nou ja, hij heeft het er blijkbaar naar gemaakt in vroegere jaren.

 9. Heerlijk om na al die jaren zo’n iemand eens zelf te kijk kunnen zetten.

 10. Ja, dit vraag natuurlijk om het vervolg!

  Kun je van verderaf vertellen hoe vriendinnetje reageerde op dit moment?

  Vrolijke groet,

 11. Hahahaha…die reteknappe vrouw, was zeker opeens spoorloos verdwenen?

 12. ????? ik zie het zo voor me !! Whahahahaha, die heeft nogal wat uit te leggen gehad, zonder twijfel! LoL

 13. vreselijk onbetrouwbaar in een lekker lijf , klinkt gevaarlijk
  blijkt ook wel want het was lang geleden al een pestkop , nu een leuk koppie , maar wel op een onbetrouwbaar lekker lijf
  ik vind die tafeltjes en stoeltjes op dat terras ook niet echt betrouwbaar :)
  geniet de dag

Comments are closed.

Back To Top