Doezels week zonder personeel
Doezel

Doezels week zonder personeel

Wat denkt dat personeel wel, zomaar een hele week amper aanwezig zijn en het nog normaal vinden ook! Het is maar één keer 75 jaar bevrijding Doezel, plagde zij het goed te praten. Het zal me jeuken wat het is mensch! Me zoveel dagen amper aandacht geven en me alleen laten met die wijven poezen tssss.

Maria snotterde, ze zijn naar de dierenarts geweest met haar. Was geen blij poesje ze is nog lang boos gebleven vooral op Liesjbed. Ze was wel dol op de snoepjes met pil die ze kreeg!

Liesjbed keek van de week in de kattenbak, doet ze regelmatig en dan laat ze hem meestal door Frans verschonen. Komt zo uit zegt ze, tuurlijk vrouw. Dit kost me snoepjes, maar goed. Ik was al tijden niet op de bak geweest, doe ik tegenwoordig buiten. Ben sowieso veel buiten, lekker op het dak van schuur andere schuur of auto. Alleen als het lekker weer is, binnenkort mag ze de kattenbak weer doen.

Uithuizig personeel zo erg dat zelfs Maria het er niet mee eens was en demonstratief in de Willys jeep ging zitten. Kan u zeggen dames en heren ze reden bijna met haar weg.

Liesjbed wilde een aantal dozen samen met het oud papier aan de straat zetten. Halen ze hier om de week op weet u. Marion liep achter haar aan en even later kwam Liesjbed terug met Marion in een doos. Marion heeft veel dozen allemaal van de Lidl. Dat schijnen de betere dozen te zijn.

De meisjes hebben de laatste week opeens niet meer zo’n trek in naar buiten gaan. Ik ben van mijzelf al een min of meer binnenkater, maar opeens waren de meisjes ook steeds binnen. Marion bleef maar mopperen tot Liesjbed de dekentjes uit de kast haalde. Ik heb de rode wasmand ingepikt, liggen nu twee dekentjes in en geen schoon wasgoed.

Liesjbed kwam me uit de tuin van de buren lokken met stickies. Hoewel ik u anders zou willen melden, moet ik naar waarheid vermelden dat dat erg effectief werkt bij mij. Uw gastheer blieft stickies. Maar toen Liesjbed me oppakte had ik in de gaten dat ze me het huis in wilde dragen en dat wilde ik niet. Ik probeerde weg te komen en voor ik het wist had ze me nog vast maar ondersteboven. Geen charmante hoek voor ons beide. Maar binnen kreeg ik een stickie. Maar uiteraard liet ze me niet met rust want toen het 10 minuten daarna begon te hozen moest ze me nog vragen of ik nog naar buiten wilde. Je zou d’r wat feit is dat zij de stickies betaald.

Lag op Liesjbeds bureau, laptop is lekker warm ziet u maar Liesjbed vond dat ik in de weg lag. Moest maar eens iets doen voor alle snoepjes, stickies en vuile kattenbakken vond ze en plofte vervolgens haar telefoon op mijn rug. Ziet u nou waar ik mee te doen heb dames en heren?
Doezels week zonder personeel

22 reacties

 • Haba

  Nou Doezel, je bent gewoon een tamelijk verwende kat, ik kan het weten want ik ben regelmatig in het asiel (bij de katten doe ik het werk, de honden laat ik aan anderen over) aan het vrijwilligen, en zelfs die klagen niet, want ze zijn blij met een dak boven het hoofd, lekker eten op tijd en warme mandjes, ook nog een buitenren om in te spelen. Wees maar blij met je lieve baasje al gebruikt ze je wel eens als telefoonstandaard. ?

 • Haba

  mrs, T Helpt het niet om de medicatie stiekem in een beetje leverpastei te verstoppen? En dan net doen of het iets lekkers voor jezelf is dat per ongeluk ergens op de grond is gezet.

 • Nicky

  Ach, Doezelke toch! Afzien is het. Zwaar afzien. Onze Spike vind het juist wel fijn om eens alleen thuis te zijn. Dan doet-ie allemaal stoute dingen. Over de tafel lopen enzo…

 • Karel

  ben blij dat je er blij mee bent , weggooien is zonde
  ja de mensen bij wandelnet hadden me al verteld , dat soms zo’n boekje ging zwerven , toch vreemd wat het is goed geadresseerd en voldoende gefrankeerd , ik eindigde dus op met 2 , ze waren blij dat ik 1 vanochtend terug bracht :)

 • Skyblog

  Deze poezen kunnen wat van luieren. Leuke foto’s geworden. Doezel heeft maar druk mee.Komt goed

 • rietepietz

  Ik zou bijna zeggen dat je hondenleven hebt Doezel, maar volgens mij heb je niets te klagen als je af en toe maar eens poseert voor haar camera is je personeel als was in je pootjes.

 • logbankje

  Nou, zeker mijn vroegere katten, wij waren personeel en de hondjes onder geschikt.
  Maar ik mis ze nog steeds. Hans

 • Sjoerd

  Haha, mijn dochter App-te me van de week of ik haar katten kon verzorgen, ze gingen op vakantie en waren de poezen vergeten… Nou ja zeg.

 • Naomi

  Tsss Doezel, het moest verboden worden, dat ze je zo in de steek laten. Volgende keer gewoon in de Willys gaan zitten joh. Zie je ook iets van de festiviteiten.

 • Mrs. T.

  Arme Doezel. Je hebt het er maar druk mee.
  We moesten hier onze poes medicijnen geven. Dat viel helegaar niet mee moet ik zeggen. De armen van manlief vol met krassen. :-(

 • Karel

  ja ik heb met je te doen hoor Doezel :)
  maar ik lieg een klein beetje hihi je bent flink aan het zeuren
  maar je staat wel weer mooi op de foto , zeker de bovenste