Doezels week en een bijzonder feitje

Doezels week

Doezels week en een bijzonder feitje

Goedendag dames en heren, hier uw overbekende prinselijke kater Doezel. Hoe maakt u het allen? De tijd van binnenbomen en ballen waar ik niet mee mag spelen is tot ons gekomen. Ook de dames blijven er vanaf, allicht omdat Liesjbed er zoveel naast zit in haar stoel en ze al die zuurstokjes zelf op wil eten. Over zuurstokkleur gesproken moest nog op de foto met haar, heb je die trui gezien tsss.

En over die mensen gesproken wat doen ze nou helemaal beetje eten in een bakje en af en toe de deur openen voor 1 van de verfkrabbers zoals Frans ze tracht te noemen. Nerveuze zeikwijven zijn het maar omdat ze blijkbaar erg veel van die deuren houden is het nog steeds de vlotste manier om ze uit hun stoel te krijgen. Alleen als ik me eens laat gaan, roept ze heel afstotelijk luid mijn naam door de ruimte, allicht begrijpt ze dat ik het alleen maar doe omdat ik wat lekkers wens.

De dekentjes in dit huis zijn niet aan te slepen, heb tot mijn grote genoegen gezien dat ook Mora een warm bedje binnen wenst. Kwam haar onder de tafel tegen en wilde nog niet eens naar haar blazen. Ze is tenslotte de knapste van het stelletje.

Kwam Liesjbed thuis met nieuwe blikjes, fatsoenlijk voer hè, niet die burgerlijke blikken die een groot deel van die andere monsters verorberen. Nee Liesjbed weet dat ik van het fatsoenlijke voer ben en dus haalde ze bij de winkel allerlei blikjes. Maar tot mijn afgrijzen, hoe kan ze, hoe durft ze nam ze een blikje mee voor 7+! Voer voor bejaarden en ik ben een jonge god! Ik ben vitaal, sterk en sta middenin het leven en mijn personeel koopt blikjes zalm voor de oudere kat. Voor het eerst waren alle katten het met me eens, niemand raakte het aan en weet je wat Liesjbed zei; Wen er maar aan je wordt over 3 maanden 8.

Omdat ik daar even niet aan wil denken, deel ik met jullie een bijzonder feitje. Vandaag precies een jaar geleden kwam ik hier wonen en hoewel ik af en toe blaas naar de dames en mopper naar mijn personeel, is het wel goed hier. Niet tegen Liesjbed zeggen hè!

 

 

13 thoughts on “Doezels week en een bijzonder feitje

 1. Zo te zien kom je niets tekort. Dus proficiat, Doezel, met je geweldige personeel!

 2. Ik zal het niet verder vertellen.

  Fijne kerst Doezel, ook voor de andere katten en natuurlijk voor Liesjbed en Frans.

 3. Gelukkig maken de meeste dieren zich totaal niet druk om het eten, dat wordt gewoon vanzelf voorgezet.

 4. A cat has to eat what a cat has to eat.. en ook katten in de bloei van hun leven moeten eten wat het beste voor hen is hè.. om zolang mogelijk in die bloei te blíjven natuurlijk! Voorkomen dat je last van je waterwegen gaat krijgen hè koninklijke hoogheid.. 0nze prins Pils wist al alles van watermanagement.. neem een voorbeeld aan hém.. en eet het met een gouden lepeltje hahahaaa!
  Congratzzz met alweer een jaar verwend te worden! :-)

 5. ha die Doezel
  ja je kan heerlijk mopperen
  maar ik kan het dit keer toch niet met je eens zijn :)
  wist trouwens niet dat er eten was voor oudere katten , kunnen die minder goed kauwen ofzo
  heb jij nog geen last van toch
  fijne smul dagen

 6. Gefeliciteerd met dat jarige nieuwe huis.

  Jouw eigen verjaardag laten we die nog maar even vergeten.
  Je bent zo oud als je er uit ziet.
  En op de foto’s is daar niets van te zien.

  Vrolijke groet,

 7. Klagen kan deze kater als de beste maar denk gewoon dat hij jaloers is omdat hij nu de aandacht van zijn baasje moet delen .Fijne kerstdagen

 8. Ik zeg niets hoor Prins Doezel, maar volgens mij weet Liesjbed dat allang door, kijk nou toch hoe jullie stuk voor stuk vertroeteld worden met lekkere dekentjes. Je bent trouwens van “mijn leeftijd” en ik kan je verzekeren dat het smakelijk spul is, ik hang bijna in de benen van mijn personeel zodra ze het blikje opentrekt. Ouder worden moet je gewoon waardig dragen en genieten van de speciale behandeling zegt mijn personeel, miauw van Beau.

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top