Actueel Tirade

Corona onzin

Covid-19 is sinds de uitbraak eind februari eindelijk serieus werd genomen, een wezenlijk onderdeel van ons leven geworden. Dat Covid-19 een hoop heeft verandert en nog meer heeft veroorzaakt dat is bekend maar de hoeveel corona onzin die ik tot op de dag van vandaag ben tegengekomen die slaat werkelijk alles en deel ik in deze blogpost. Geen nepnieuws, 5G geneuzel, geen influencers die denken iets te zijn en geen fakenieuws wat zelfs Fakebook blokkeert maar wel corona onzin die onze regering, de NOS en dergelijke deelt.

Oudjes voor hun veiligheid opsluiten in hun tehuis als dat het een getto is en dan beweren dat beschermingsmiddelen niet nodig zijn en verplicht in de kast laten liggen.

Wel naar het stadion geen spreekkoren

Het is maar een griepje

GGD: we moeten uitstralen dat we er klaar voor zijn.

Rijen dik voor de bouwmarkt en op de dam

Maar een eerbetoon aan 75 jaar bevrijding op afstand in een tractor mag niet

Nee joh die loslopende nertsen die lopen al jaren rond hier die zijn niet besmet. En wat als die ene getest wordt en het wel is? Er zijn er zijn er pas 570.000 geruimd.

Corona virus heeft Europa verrast, wat dachten ze we blijven neutraal? Dat overkomt ons niet? Nou herken ik toch echt iets hoor.

Jongeren worden er niet ziek van.

Regeringleier met voorbeeldfunctie die zijn eigen regels negeert. Janken jongen.

Iedereen kan gewoon op vakantie maar wel het plaatselijke nieuws in de gaten houden.

Corona joh daar zijn we na de zomer/winter wel vanaf. Ja dank u, Liesbethblogt.nl hier tijdloze bloggende criticus zonder winstoogmerk, kunt u mij ook vertellen van welk jaar?

Mondkapjes werken niet daarom zijn ze verplicht in de omliggende landen.

Je hoeft niet te hamsteren er is genoeg. Alleen m’n favo crackers en blikjes vis zijn 2 maanden niet leverbaar geweest. En hoe vaak ik niet mis gegrepen heb en langer in de winkel moest blijven om soms wel 3 andere maaltijden te verzinnen. Maar nee joh alles is er gewoon.

Behalve de beschuit, welke idioot heeft er dozen vol beschuit in huis? Ben je bezig het nationale kampioenschap beschuit fluiten te organiseren of zo?

Lege schouwburg maar genoeg werk op de Wallen

Verplicht 2 weken in quarantaine zonder controle dat diegene dat ook daadwerkelijk doet. Die telefoontjes van de GGD kun je gewoon weigeren of even op een stille plek gaan staan.

De GGD die niet genoeg capaciteit heeft.

Mensen die terugkomen van vakantie die niet verplicht getest hoeven te worden, dan had je ze ook niet terug hoeven te laten komen.

Eén Europa maar ons belastinggeld mag wel jaarsalarissen tegelijk naar pope- en maffiaheaven. Want ze hebben zo geleden onder de corona uitbraak.

Dat het RIVM bijna trots verteld dat de eerste corona patiënt in Nederland is en je stiefvader (minstens) een week eerder al een corona patiënt vervoerde en dat die van een ander geslacht was, van een andere Nederlandse woonplaats was en naar een ander ziekenhuis ging. Opvallend.

Gelukkig mogen we weer gewoon naar Italië op vakantie en naar de buurlanden van de landen waar het nu wordt afgeraden. Die grens houdt het allemaal echt wel tegen.

Vakantie kan hoor, ik kan thuis ook besmet raken. Dat weten ze in België, Duitsland en Frankrijk ook daarom dragen ze daar wel een mondkapje.

Als de verzorgenden geen koorts hebben kunnen ze gewoon komen werken.

Social distancing, hebben we Nederlands bewoording voor, afstand houden bijvoorbeeld of op z’n Rotterdams donder op.

Klappen voor de zorg die jarenlang is uitgekleed en waar de zorgverleners nu een keertje 1000 euro schoon hebben gekregen voor hun werk tijdens corona. Bedankt dat jullie besmet zijn geraakt en ziek zijn geworden door ons gaan we nu lekker op vakantie en schijt hebben aan de basisregels van afstand houden.