Best wel maart verzopen plantjes en retro paastakken

Best wel maart verzopen plantjes en retro paastakken

Best wel maart verzopen plantjes en retro paastakken

Best wel langdradige maand deze maart, ik vond die sneeuw heel erg leuk maar inmiddels verlang ik zoals iedereen naar de lente. Gelukkig heb ik toch de kans gezien wat fietskilometers te maken en heb ik goede hoop op goed weer voor komende maand.

Best wel mijn favo tuinwinkel bezocht en heel veel leuks gekocht. Binnenkort meer als ik foto’s kan maken in de tuin zonder dat het zeiknat is buiten. Maar kan vast verklappen dat ik lekker bezig ben geweest en stiekem toch een beetje groenvoer uit de tuin kan halen.

Best wel sinds kort de app van Duckduckgo op mijn telefoon gezet. Dat was een hele goede tip van John over apptracking kan je één ding erover zeggen de aantallen zijn bizar, zelfs in betaalde apps. Per direct een aantal apps verwijdert zoals Insta. Die laatste log ik gewoon in op de Duckduckgo app. Lees er bij John meer over.

Best wel een nieuw wasrek gekocht bij Al.di. Het is een deurwasrek van Tomado met haken voor over de deur waar je het rek dan aanhangt. De afwerking bevalt me, doppen om je deur te beschermen, de rekjes kunnen naar beneden en aan de onderste kun je broeken hangen die niet op de grond komen. Door de verdeling komt dat ding niet heel diep de ruimte in en kan ik gewoon de slaapkamer inlopen zonder mijn kop te stoten. Dit is trouwens geen gesponsorde content en dus is dit mijn eerlijke mening. Geen deurwasrekken bij ikea of action kopen, voor twee tientjes heb je wel iets goeds.

Best wel de film Boychoir gekeken kortgezegd een totaal verwaarloosde knul met gruwelijk veel talent en de meest schitterende klassieke muziek o en Dustin Hoffman en Kevin McHale voor wie dat over de streep trekt. Dit spreekt niemand aan hè? Laatste troef Josh Lucas als afwezige vader.

Best wel hele mooie retro paasversiering gevonden, dank u kringloop want ik schrok een beetje wat ze daarvoor op MP vragen. Ik zag een tiental eitjes en 1 kippetje en werd met 30 euro overboden. Owkee ik hou het dan bij mijn action broddel veel plezier ermee. Gelukkig kijken ze niet alles na in de kringlopen en vond ik een doosje voor 1 euro. Vond ook nog een draadmandje voor 10 cent kon ik ook nog wel leien. De paastakken heb ik trouwens van onze eigen boom gesnoeid.

Best wel op zoek naar een sponsor voor die prachtige rode retro keukeninrichting, alleen al dat zeep soda zand stel is al 40 euro! Kan iemand me trouwens uitleggen waarom je zand in de keuken bewaard?

Best wel wederom 10 boeken gelezen deze maand, één met hangen en wurgen overigens maar daarover later meer in een aparte blogpost want ik las ook een aantal hele goede boeken.

Best wel voor de Nederlandse kijkers. Het verhaal van Vlaanderen (zondagavond op npo1) super interessant de eerste aflevering begint letterlijk bij de eerste bewoning van Belgie. Ze komen steeds dichter naar de huidige tijd en het wordt verteld Tom Waes. Heel ander programma dan wat je gewend bent van hem maar mooi opgezet en heel erg interessant

Best wel Immoweb bekeken, teveel over gehoord teveel gelezen dus zelf maar gaan kijken. Belgische huizen zijn raar, maar als ik daarover ga beginnen dan kom ik nergens anders meer aan toe. Hilarisch dat mensen hun eigen huis inclusief eigen foto’s erop kunnen zetten. Als bed opgemaakte banken weet je ook meteen waarom het huis te koop staat. Afgetrokken behang bij bedden dus vast niet het enige wat…anyway. Ik was eigenlijk op zoek naar echt sappige dingen maar dat Immoweb is verslavend. Wat een rare huizen maar wat een geweldige website.

20 thoughts on “Best wel maart verzopen plantjes en retro paastakken

 1. Ik heb een derde van zo’n zand, zeep, soda-setje. Mijn vader gebruikte dat om zijn scheerkwast af te spoelen na het scheren. Je snapt dat je die niet krijgt, he? ;-)

 2. Ja, we worden overal goed in de gaten gehouden. Veel mensen geven er niet om.
  Maart was nat, hopelijk houden de waterschappen het water een beetje vast.

 3. Ik heb op de link van die trailer geklikt, ben nog niet erg enthousiast, over de rest wel :)

 4. Ik zie dat Sjoerd al vertelt waar zand voor gebruikt werd, eigenlijk de voorloper van Jif zal ‘k maar zeggen. Je kon er trouwens ook wel messen mee slijpen. Je bent lekker te keer gegaan met plantjes, laat het voorjaar maar komen. De muziek in de filmleader is prachtig maar voor een film ben ik niet zo snel over de streep te trekken.

 5. En nog vroeger werd zand op de houten vloer gestrooid. In Zaandam staat een kerk waar ze dit nog steeds doen. Tegenwoordig heeft het geen functie mee.
  Van dat stukje over DuckDuckgogo snap ik totaal niks. Maar dat vind ik verder wel best. Best wel.

 6. Het is in maart best wel een natte boel geweest hoor.
  We zijn nu best wel aan een beetje mooi weer toe hè?
  Heerlijk om lammetjes te zien, daar worden we dan weer vrolijk van.

 7. Ik ben dus best wel modern met mijn retro rode keukenuitzet. Het hele zand, zeep, soda geval is door mijn vader jaren geleden weggedaan. Best wel jammer.

 8. Zo’n wasrek is een geweldig ding. En wow, die rode keukenspullen zijn fantastisch. Best wel respectabel dat je je in hebt gehouden.

 9. Zand werd gebruikt om pannen te schuren als de waren aangebakken. Ook flessen welke vaak hergebruikt werden kon je door schudden met zand en water schoon krijgen. Best wel handig toch…

 10. Wat Neeltje zegt: zand als schuurmiddel. Belgische huizen zijn heel raar. Ik ken een Vlaming die er echt de pest aan heeft. Maar ik vind het leuk, een soort anarchie. :-) En Tomadorekjes. Ach, als er een constante is in het bestaan dan zijn het droogrekken van Tomado. Mooie Best Wel Liesbeth!

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top