19 dingen die ik in 2019 (nog steeds) niet ga doen + Zwijmel

19 dingen die ik in 2019 (nog steeds) niet ga doen

19 dingen die ik in 2019 (nog steeds) niet ga doen + Zwijmel

Zoenen omdat het een nieuw jaar is geworden en mensen die ik niet ken een gelukkig nieuwjaar wensen. Nope want daarna komt mijn volgende punt:

Goede voornemens, ze verwachten allemaal dat ik per direct naar de sportschool ren namelijk. Haha, hahahahaha. Beter begin je met rennen als je mij ziet rennen want dan zit er iets achter me aan.

Oliebollen eten, lekker hoor maar dat werkt dus niet als je 2019 begint met een vroege dienst.

Vrijvragen voor vrijwilligerswerk wat ik toch niet leuk vind. Ook qua fotografie ga ik alleen doen wat ik zelf wil.

Bloggen over dingen omdat het hip is.

Op vakantie gaan, ik schat zo in dat ik ooit echt wel weer eens ga. Maar niet komend jaar. (Hooguit als ik er niet aan hoef te betalen en ik mag bepalen waarheen en met wie). Dagjes weg wel, ik heb al een lijstje gemaakt!

Achtbanen, bunjee jumpen, skieen of aan zo’n lijn ergens heen glijden. Is het sportief, gevaarlijk of een combi ervan dan is het niet aan mij besteed! Als je mij uit een vliegtuig ziet springen dan hebben ze me als die gast van The A-Team erin gekregen en fikt dat kreng af.

Producten die me gratis toekomen reviewen. Ik ga gewoon helemaal niet samenwerken met commerciële partijen. Hooguit als ik daardoor kan stoppen met mijn reguliere baan.

Mezelf verhullen in afkledend zwart. Zelfs zwart gaat hier helemaal niks meer aan kunnen doen.

Strijken, ik ga voor nog een jaar zonder gladgestreken theedoeken, lakens en shirts. (NB: Niet aan mijn bloezen gedacht).

Uitleggen waarom ik geen alcohol drink. Ieder zijn ding, lekker van genieten maar zeker niet zeggen dat ik dit of dat echt eens moet proberen. Of dat ik flauw ben.

Iets eten omdat het moet. Hahaha ik woon verdomme niet meer thuis.

Vloggen

Fakebook en die rare fotoapp waar je hondenoortjes krijgt, nee dank u. Ik sla dit jaar ook over.

Boeken lezen die je ‘echt gelezen moet hebben’. Het enige wat mij opvalt is dat de boeken waar je zoveel over hoort ook met zoveel bij de kringloop liggen, binnen een half jaar.

Ook die uitdagingen over het aantal boeken wat ik wil gaan lezen, niks voor mij. Een boek met een plaatsnaam in de titel? Ik heb een lijst zo lang die krijg ik voor mijn pensioen nog niet afgestreept.

Me druk maken over het buitenlandse nieuws. Lang leve nu.nl waar je zelfs de foto’s uit kunt schakelen.

Me druk maken over wat mensen van mij, mijn huis, vriend, auto, fiets, katten of whatever the fuck vinden.

Domme lijstjes maken.

20 thoughts on “19 dingen die ik in 2019 (nog steeds) niet ga doen + Zwijmel

 1. en ganse lijst zaken die je niet gaat doen

  ik ben al benieuwd of dat je lukt

  een lijstjes heb ik mezelf niet bezondigd

 2. Voor mij zal er in 2019 niet veel veranderen en indien toch dan heb ik er nu nog niet aan gedacht.
  Dus geen goede voornemens dit jaar, net als alle voorgaande jaren.

 3. Ik heb geen enkele lijst en kijk wat er op ons pad komt. Een aantal minder leuke dingen staan al gepland, niets ernstig, maar het moet wel.

 4. :-) Je niet-lijst doet me lachen… Ik had ‘m kunnen maken, vorig jaar en het jaar ervoor… Nu heb ik dus heuse voornemens gemaakt, waaronder de sportschool en het boeken van een vakantie, daarom moest ik lachen. Nu ben ik dan wel weer zo dat ik niet ga starten met sporten in januari… Omdat iedereen dat doet en omdat ik me voorhoud dat ik daar gewoon niet aan mee doe. (haha) Ik neem een ding van jouw lijstje in elk geval over: zoenen vanwege nieuwjaar, ik kap er ook mee!

 5. Nou de commercie speelt er goed op in op de “goede” voornemens.
  Ik heb ze allemaal al gehad. Hans

 6. dat lijstje had ik ook kunnen maken :)
  heb ook al een lijstje met dagjes weg , te wandelen
  een totaal nieuwe provincie voor mij ontdekken :)

  fijne avond groet

 7. Toevallig liep ik vanmorgen bij Ikea binnen.
  Toen ik dat groene klokje zag heb ik natuurlijk meteen gevraagd of er voor mij een rode versie geleverd kon worden.

  Ik dacht met een rood klokje wil jij misschien wel mij met mij zoenen?

  Ik krijg volgende week antwoord.

  PS: voor mij hoeven de zoenen met wildvreemde mensen ook niet!

  Vrolijke groet,

 8. Al maar goed dan dat dit niet zo’n dom lijstje is.. ik kan me er namelijk best goed in vinden. :-)
  Mijn schoonmoeder wilde me trouwens op m’n 55e nog broccoli laten proeven, omdat ik zei dat ik dat niet lustte.. alsof ik dat na 55 jaar nog niet zelf wist dat ik dat niet lustte..!
  (maar vakanties.. jaaa. die doe ik lekker wél! ;-) )

 9. Nou ik kan me goed vinden in al die dingen die jij niét gaat doen in 2019. Oke, ik ga wél gewoon door met mijn neutje ’s avonds maar ik vind het prima dat jij geen alcohol drinkt, er is genoeg ander smakelijk vocht dat ik ook drink als ik niet thuis ben en nog moet rijden. En tja, ik draag wel eens zwart maar niet met het doel slanker te lijken, dat is trouwens niet eens altijd waar omdat daarbij ook het model een rol speelt. Ik voel me mét wat kilootjes meer trouwen een stuk beter dan toen ik destijds super slank( zeg maar mager) was.

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top