Vroege supermarkt mensen

Winkelkarretjes

Vroege supermarkt mensen

Echt serieus ik kan mezelf wel voor de kop slaan dat ik hier sta, op de parkeerplaats van een nog gesloten super. Nee ik ben niet toch wakker en fanatiek, -wat een mooie dag daar gaan we van genieten tjakka- schiet me neer. Zo’n figuur staat schuin voor me te stuiteren, wat een koekwous stuitert op doet normaal. Nee ik ben voor mijn nachtdienstenreeks al mijn eten gaan halen. Verse groenten, fruit en tussendoortjes echt alles had ik voorbereid en gehaald. Dacht ik. Ik sta hier omdat ik het brood vergeten ben. En zo via de douche straight to bed ga. Nu door de zure appel heen en geen zin om straks die lullige boodschap te doen. Lekker chill snurken en dan blog- en bankzaken tot ik de volgende nacht induik.

Ik ben dus niet zo’n levenloze die achterlijk vroeg voor de deur staat omdat dat zo uitkomt. ‘Dan heb ik het maar gehad’, blaat iemand naast me. Had je tanden even gepoetst ik zei het niet zou geen nut hebben gezien de staat van de rest van deze tokkie. Bier halen gok ik zo ze klingelt idd als de deur open gaat. Strak voor de deur staat een oude vent in scootmobiel dichterbij de deur kan niet. Als eerste naar binnen en als eerst weer buiten zie ik. Sigaretten…typisch gezien de zuurstoftank, nee niet op zijn rug natuurlijk, nitwit.
Schuin achter hem een mager figuur mannelijk, maar was het een vrouw dan hadden we het over plank erwten en allerhande eetstoornissen. Hij heeft er duidelijk de pest in dat hij achter de scootmobiel staat. Staat ook een beetje te duwen met zijn karretje, wat een vermoeiend leven moet hij hebben. Zodra hij de winkel door is vraag ik me serieus af of ie die paar dingen niet had kunnen dragen…
Een ander scoort alleen croissantjes nee tis er maar 1. Ah ze was zeker al pleite?
Een ander staat fucking vrolijk naast me te neuriën neuriet ook vlot binnen buiten met 2 pakkies peuken. Zijn dag kan niet meer kapot zijn longen nog wel.

Inmiddels is het 5 over en beginnen er mensen te mopperen serieus zo vroeg al? Aan jullie kleren te zien hoef je niet te gaan werken. Dus wat? Komt er iets op tv of zo mis je een stukje van je o zo boeiende leven geloof het niet hè.
Alsof het 1 minuut gratis winkelen is vliegen de eerste naar binnen en ik, ik typ mijn blog staande naast mijn fiets omdat dat nou eenmaal net iets belangrijker is dan dringen voor de deur of als eerste naar binnen rennen

Op mijn gemak sjok ik zo met m’n verlopen nachtdienst gezicht door die winkel, scoor brood en broodjes en ga dan naar bed. Naar bed waar het grootste deel van deze mensen gewoon had kunnen blijven ware het niet dat ze fanatiek waren zo fanatiek dat ik plechtig beloof voortaan op een fatsoenlijk moment boodschappen te gaan doen en dan ook gelijk alles mee te nemen wat ik nodig heb.

17 thoughts on “Vroege supermarkt mensen

 1. Ik ging nog nooit zo vroeg om boodschappen. Na dit te lezen, ga ik het ook nooit proberen.

 2. De foto is van een later tijdstip
  hoop idd niet meer zo vroeg te hoeven zeg!

 3. Ja het zou iets teveel van het goede zijn.
  Geen enkele dag is het goed zo vroeg te gaan!

 4. Ik doe het liever ook niet maar eerst naar huis is ook niet handig. Niets meer vergeten, laat ik dat maar eens proberen.

 5. Whahahahaha.. gezelligggg tokkie-shoppen!!
  LoL..
  Moet toch de ochtend van je leven zijn geweest ??

 6. Nog nooit van mijn leven heb ik ’s morgens voor een gesloten supermarkt gestaan. En mezelf kennende gaat dat ook never nooit gebeuren.

 7. iedere tijd is goed om boodschappen te doen natuurlijk maar zo vroeg zie je inderdaad vrijwel alleen “noodgevallen,” Goede wacht dan maar voor je nachtdienst al heb ik geen idee wat je uitspookt;-)

 8. Pffff ik dacht al, wat heb je dat allemaal goed onthouden van al die mensen, maar je hebt je logje getikt terwijl je daar stond te wachten..haha!
  Nou, weer wat geleerd dus hè, is een mensje nooit te oud voor ;-)
  Geen goed idee om op zondagmorgen naar de J. te gaan…

 9. Haha ja gooi het maar uit hoor!
  Heerlijk, even lekker mopperen op iedereen.

 10. Dat probleem heb ik niet.In mijn straat is een Lidl en een Aldi .Ik ga er dus naartoe als ik iets mis

 11. broodjes vergeten.. het kan de beste overkomen Liesbeth..

  volgende keer let je er wel op..

  en het leverde een originele foto op

  groeten

 12. Er zijn 2 tijden dat ik geen boodschappen doe. De door jouw vernoemde tijd, en als alle huismoeders net hun kids naar school hebben gebracht.

 13. prachtig verwoord , die gekheid van sommige lui voor de supermarkt net voor die opengaat
  en die lui staan daar iedere dag zo , niet dat ik dat uit eigen ervaring weet , maar om dat zo is , toch
  ik wed dat jij dat niet ff gaat controleren de rest van die nare nachtdienst dagen , kan dat wel ” nachtdienst dagen ”
  wens je een goede week

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top