Doezel bij Mevrouw Miauw

Doezel in relaxe modus

Doezel bij Mevrouw Miauw

Bij toeval vond ik een paar weken geleden een blog met de naam Mevrouw Miauw een naam die uiteraard nieuwsgierig maakt en zo vond ik de rubriek ‘Show Your Cat’. Nou is Doezel niet vies van een beetje aandacht en publiciteit en besloot ik, na zijn toestemming uiteraard, de tekst en foto’s aan te leveren. Het eerste deel staat hieronder de rest kunt is te vinden bij Mevrouw Miauw..

Hoe lang heb je jouw miauw al en hoe is hij/zij bij je terecht gekomen?
Doezel is geboren in Dommelen (dit verzin ik niet) en heeft toen iets meer dan een jaar bij een gezin gewoond waar hij het niet naar zijn zin had. Ik vond hem in de papieren van het asiel, hij woonde nog bij het gezin maar moest daar weg. Ik heb uren met de vrouw aan de telefoon gehangen over Doezel, over zijn karakter, de problemen en allerlei andere dingen. Het was voor mij een uitgemaakte zaak. Bij de papieren zat een foto en ik was opslag verliefd.

Welk moment (lief/hilarisch/bijzonder) met je miauw koester jij?
Doezel werd gebracht door zijn voormalige vrouwtje. Dat zij hartverscheurend huilde raakte me diep. Tegelijk was ik dolgelukkig: ik had e-i-n-d-e-l-i-j-k een kat. Doezel zou niet van kinderen en mannen houden maar dat hij inmiddels dol is op mijn vriend zegt genoeg. Het moment dat hij bij m’n vriend in bed ging liggen zal ik dan ook nooit vergeten. Ik had het knap moeilijk gekregen als Doezel m’n vriend niet had geaccepteerd.

Lees de rest bij Mevrouw Miauw.

13 thoughts on “Doezel bij Mevrouw Miauw

 1. Wat een prachtig portret van Prins Doezel :-) Wat een knappert is het toch, ik kan me voorstellen dat je op slag verliefd op hem was.

 2. Prins Doezel komt prima uit de verf op die site, ik ga onze Beau maar niet aanbieden, Beau is niet zo fotogeniek…..of ik maak gewoon niet zulke goede foto’s als jij, daar doe ik liever geen uitspraken over.

 3. Die gapende Doezel prachtig. Beetje hauteīne kat overigens, iid prins Doezel.

 4. mogge Liesbeth
  wat heb je die prins mooi in beeld gebracht , en ik heb met plezier de mooie woorden over hem gelezen bij mevrouw miauw :)

 5. Een prachtige kat, jouw Doezel. Maar het gekke is dat hij sprekend lijkt op onze Boeli, niet te geloven. Als ik Boeli voorstel aan mevrouw MIauw zal ik maar even wachten. Anders raakt zij misschien wel in de war. Tussen haakjes die van ons is ook tweedehands.

 6. Bedankt voor het feit dat ik knappe Doezel moch showen op mijn blog!

 7. Wat een mooi beest! Zie hem daar liggen. Hij heeft het duidelijk naar zijn zin bij jou.

 8. Prins Doezel uit Dommelen volg ik graag.
  Toch ben ik geen poezenliefhebber.

  Het verwart mij een beetje.

  Regenachtige groet,

Comments are closed.

Back To Top