Blog over de slag met een 6 woorden verhaal
Dieren,  Zes woorden verhaal

Zes woorden verhaal: Traag.

Niet snel, maar kom er wel!

Zes woorden verhaal: Traag.

25 reacties

 • VillaSappho

  Behuisde slakken vind ik prachtig, de andere versie trekt me niet maar zal ik ook eens bekijken.

 • Dick Vermeij

  Slakken zijn eigenlijk best mooi en fotogeniek (ook naaktslakken), als je het maar ziet. Je ziet de laatste tijd echter wel heel veel naaktslakken en soms lukt het niet ze te ontwijken. Ik doe wel mijn best…
  Groet, Dick

 • Rob Alberts

  Ik ben benieuwd wat je uiteindelijk met je verzameling gaat doen.

  Nieuwsgierige groet,

 • Billy

  ik kom ze ook vaak tegen, die naaktslakken! Het lijken er wel duizenden te zijn!

 • Mirjam Kakelbont

  Ik spaar al jaaaren lege slakkenhuisjes. Ooit hoop ik er een strokrans mee te kunnen beplakken maar daar heb ik er wel ontzettend veel voor nodig. Wie weet komt het er nooit van maar ze verzamelen is al leuk genoeg. Lijkt me heerlijk, een huis op je rug. Je kunt elk moment van de dag je nest in (-:
  Kus!

 • Mammalien

  Briljant. Je zou boeken over dieren moeten gaan schrijven, als een soort Midas Dekkers :-)

  Ik vind slakken best leuk, maar NIET op mijn plantjes. En ook niet in mijn kliko (waar ze miljoenen babyslakjes weten te produceren). En als ik hinkstapspringend naar school ’s ochtends, die dikke naaktslakken ontwijkend vind ik het ook een beetje té…

 • Marion Driessen

  Leuk geschreven, Liesbeth! Zo heb ik de slak nog nooit bekeken hehehe. Een slak is altijd waar hij moet zijn.

 • Edward McDunn

  Je hebt helemaal gelijk hoor, slakken leiden eigenlijk een onbezorgd leventje. Ik ben er nog nooit eentje tegengekomen met stress.

 • Eline van vliet

  En dan dat krakende geluid bij een onbedoelde maar onfortuinlijke confrontatie met je schoenzool.

 • @matroosbeek

  Leuk dat zes woorden verhaal en mooie foto. Hier ook veel slakken en vooral veel slakkensporen kriskras op de ramen en ik haat ramen zemen…

 • karel

  wat je zegt , het is slalommen om de mooie beestjes heen , zowel met als zonder huis
  en wat zijn er een boel verschillende huisjes , in kleur als ook in grote
  ik mag graag wat uurtjes slapen , maar 3 jaar , nee dat doe ik wel als ik er niet meer ben
  ik zal zo aan de wandel , wens je een fijn weekend in het Limburgse land

 • marylou

  Mooi gefotografeerd maar met deze overvloedige regen is het een regelrechte invasie in mijn tuin en moet ik optreden en daar helpen mijn biervallen heel goed tegen