Zes woorden verhaal: Traag.

25 thoughts on “Zes woorden verhaal: Traag.

 1. Behuisde slakken vind ik prachtig, de andere versie trekt me niet maar zal ik ook eens bekijken.

 2. Slakken zijn eigenlijk best mooi en fotogeniek (ook naaktslakken), als je het maar ziet. Je ziet de laatste tijd echter wel heel veel naaktslakken en soms lukt het niet ze te ontwijken. Ik doe wel mijn best…
  Groet, Dick

 3. Ik ben benieuwd wat je uiteindelijk met je verzameling gaat doen.

  Nieuwsgierige groet,

 4. Thanks! Gezellig plekje om kindjes te krijgen wens je er sterkte mee.

 5. Ah lijkt me bijzonder als het je ook lukt met de slakkenhuisjes.

 6. ik kom ze ook vaak tegen, die naaktslakken! Het lijken er wel duizenden te zijn!

 7. Ik spaar al jaaaren lege slakkenhuisjes. Ooit hoop ik er een strokrans mee te kunnen beplakken maar daar heb ik er wel ontzettend veel voor nodig. Wie weet komt het er nooit van maar ze verzamelen is al leuk genoeg. Lijkt me heerlijk, een huis op je rug. Je kunt elk moment van de dag je nest in (-:
  Kus!

 8. Briljant. Je zou boeken over dieren moeten gaan schrijven, als een soort Midas Dekkers :-)

  Ik vind slakken best leuk, maar NIET op mijn plantjes. En ook niet in mijn kliko (waar ze miljoenen babyslakjes weten te produceren). En als ik hinkstapspringend naar school ’s ochtends, die dikke naaktslakken ontwijkend vind ik het ook een beetje té…

 9. Leuk geschreven, Liesbeth! Zo heb ik de slak nog nooit bekeken hehehe. Een slak is altijd waar hij moet zijn.

 10. Je hebt helemaal gelijk hoor, slakken leiden eigenlijk een onbezorgd leventje. Ik ben er nog nooit eentje tegengekomen met stress.

 11. Mooi gezegd maar blijf het een pest vinden voor in de tuin en moestuin

 12. En dan dat krakende geluid bij een onbedoelde maar onfortuinlijke confrontatie met je schoenzool.

 13. Leuk dat zes woorden verhaal en mooie foto. Hier ook veel slakken en vooral veel slakkensporen kriskras op de ramen en ik haat ramen zemen…

 14. wat je zegt , het is slalommen om de mooie beestjes heen , zowel met als zonder huis
  en wat zijn er een boel verschillende huisjes , in kleur als ook in grote
  ik mag graag wat uurtjes slapen , maar 3 jaar , nee dat doe ik wel als ik er niet meer ben
  ik zal zo aan de wandel , wens je een fijn weekend in het Limburgse land

 15. Mooi gefotografeerd maar met deze overvloedige regen is het een regelrechte invasie in mijn tuin en moet ik optreden en daar helpen mijn biervallen heel goed tegen

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top