Verhaal

Schrijfuitdaging – Schoenen

Helemaal nieuw, dat ben ik. Pasgeleden lag ik nog in de winkel mijn best te doen op te vallen tussen de rest maar nu, nu ben ik nieuw en lig ik klaar om gedragen te worden. De etiketjes zijn net van me af en dat voelt best bevrijdend. Ik vind het maar niks dat alles zo bij elkaar gehouden moet worden. Vrijheid en een beetje frisse lucht want sommige voeten pfff. Over vrijheid gesproken, hé vrouw ik ben nieuw en moet gedragen worden! Alsof ze me echt kan horen komt ze dichterbij, tilt me op en als gegoten glij ik rond haar voeten, ook nog op de foto -helemaal mijn hoek-. Wat doe je? Wat zijn dat voor lelijke dingen? Ga weg! Nee neeeee ik krijg geen lucht. Ik bedoel wàt een lucht ik zie vlekken hoor, meen je dit? Daar wordt zelfs een Happy Sock niet blij van.

Schaaps Schrijfuitdaging – Schoenen.