Schrijfuitdaging – Schoenen

Schaaps Schrijfuitdaging - Schoenen

Helemaal nieuw, dat ben ik. Pasgeleden lag ik nog in de winkel mijn best te doen op te vallen tussen de rest maar nu, nu ben ik nieuw en lig ik klaar om gedragen te worden. De etiketjes zijn net van me af en dat voelt best bevrijdend. Ik vind het maar niks dat alles zo bij elkaar gehouden moet worden. Vrijheid en een beetje frisse lucht want sommige voeten pfff. Over vrijheid gesproken, hé vrouw ik ben nieuw en moet gedragen worden! Alsof ze me echt kan horen komt ze dichterbij, tilt me op en als gegoten glij ik rond haar voeten, ook nog op de foto -helemaal mijn hoek-. Wat doe je? Wat zijn dat voor lelijke dingen? Ga weg! Nee neeeee ik krijg geen lucht. Ik bedoel wàt een lucht ik zie vlekken hoor, meen je dit? Daar wordt zelfs een Happy Sock niet blij van.

Schaaps Schrijfuitdaging – Schoenen.

22 reacties

  1. Tenminste een statement die sokken. En arbeiders-zelfbestuur voor schoenen is geen beste optie…:)

  2. Nee, fris en fruitig zullen die sokken niet blijven na een dagje schoeisel. Leuk verhaal.

  3. Leuk verhaal en mooie sokken. Ik heb al jaren happy socks aan mijn voeten. Helaas lijkt de kwaliteit achteruit te zijn gegaan. Zit nu snel een gat in if zou dat aan mijn voeten liggen??

  4. Wat een heerlijke vrolijke sokken, daar word jij, je schoenen en voetjes toch vrolijk van ?

  5. Goede schoenen zijn belangrijk, ze brengen je overal waar je ze heen loopt.
    Maar bij de deur gaan ze hier mooi uit. Hans

  6. Ik hou van happy socks! De schoenen hebben vast en zeker even tijd nodig om te wennen. ?
    Wat leuk dat je mee hebt gedaan! Ik zet de link erbij in de post. Afgelopen zaterdag is #2 van start gegaan, maar je mag gewoon op je eigen tempo meedoen, hoor. Er is geen ‘deadline’.

Reacties zijn gesloten.