Nieuwe website
Bloggen

Nieuwe website

Ik was met mijn cursortje op mijn website aan het spelen en toen sprong de kat ernaar. Het zou zomaar kunnen maar eigenlijk was ik de spelingsfouten uit een oude blogpost aan het verwijderen toen het opslaan wel heel traag ging. Ik sloot mijn browser af, verwijderde cookies en andere shit en toen ik weer naar mijn website ging was ‘ie weg.

Codes en zo
Omdat ik de ellende ken, maar deze keer heel zeker wist dat ik niks doms gedaan had ging ik vol goede moed naar de support van mijn hosting. Blij dat mijn Engels prima is kan ik me meestal best redden, deze keer iets minder want ik moest van alles en daar hou ik niet van. Ik kom niet in de hersens van mijn website. Die codes daar blijf ik fijn vanaf. Van de vorige keer, toen ik wel iets stoms deed, wist ik namelijk nog dat als je er geen verstand van hebt, je er vooral vanaf moet blijven.

Support lastig vallen
Na een hele tijd de support lastig te hebben gevallen, iets moest op true of false, had ik weer een soort van website en iets minder hartkloppingen maar ja met die gruwelijke melding erboven begon het meer op blogspot te lijken dan op een mooie website. Wederom dook ik de support in en terwijl er al een supportticket was aangemaakt, sprak ik een vrouw die me vertelde dat ik iets moest updaten want zij hadden een update gedaan (van iets met een afkorting die ik net als de rest dus niet heb onthouden). En toen wist ik het, ik moest een nieuwe website.

Nieuwe website
En weet je, daar krijg ik het dus benauwd van. Want ik ken die ellende. Ik ben namelijk nogal kieskeurig en ook nog eens een pietje precies. Dus het vinden van een nieuw thema is nogal een dingetje. Maar die lelijke kudcode bovenin vind ik ook niks, zeker als ik weet dat daar een fout aan vast zit. Mijn website is toch een beetje mijn trots en dus moest ik eraan geloven. Ik scrolde een beetje hersenloos door een zootje voorbeelden probeerde wat en vond uiteindelijk iets heel heel moois. En zowaar ziet u voor u mijn nieuwe website waar ik eigenlijk best wel tevreden over ben en eigenlijk ben ik ook gewoon heel heel blij dat ik dit allemaal gewoon zelf heb kunnen fixen.

35 reacties