Nieuwe website

Nieuwe website

Nieuwe website

Ik was met mijn cursortje op mijn website aan het spelen en toen sprong de kat ernaar. Het zou zomaar kunnen maar eigenlijk was ik de spelingsfouten uit een oude blogpost aan het verwijderen toen het opslaan wel heel traag ging. Ik sloot mijn browser af, verwijderde cookies en andere shit en toen ik weer naar mijn website ging was ‘ie weg.

Codes en zo
Omdat ik de ellende ken, maar deze keer heel zeker wist dat ik niks doms gedaan had ging ik vol goede moed naar de support van mijn hosting. Blij dat mijn Engels prima is kan ik me meestal best redden, deze keer iets minder want ik moest van alles en daar hou ik niet van. Ik kom niet in de hersens van mijn website. Die codes daar blijf ik fijn vanaf. Van de vorige keer, toen ik wel iets stoms deed, wist ik namelijk nog dat als je er geen verstand van hebt, je er vooral vanaf moet blijven.

Support lastig vallen
Na een hele tijd de support lastig te hebben gevallen, iets moest op true of false, had ik weer een soort van website en iets minder hartkloppingen maar ja met die gruwelijke melding erboven begon het meer op blogspot te lijken dan op een mooie website. Wederom dook ik de support in en terwijl er al een supportticket was aangemaakt, sprak ik een vrouw die me vertelde dat ik iets moest updaten want zij hadden een update gedaan (van iets met een afkorting die ik net als de rest dus niet heb onthouden). En toen wist ik het, ik moest een nieuwe website.

Nieuwe website
En weet je, daar krijg ik het dus benauwd van. Want ik ken die ellende. Ik ben namelijk nogal kieskeurig en ook nog eens een pietje precies. Dus het vinden van een nieuw thema is nogal een dingetje. Maar die lelijke kudcode bovenin vind ik ook niks, zeker als ik weet dat daar een fout aan vast zit. Mijn website is toch een beetje mijn trots en dus moest ik eraan geloven. Ik scrolde een beetje hersenloos door een zootje voorbeelden probeerde wat en vond uiteindelijk iets heel heel moois. En zowaar ziet u voor u mijn nieuwe website waar ik eigenlijk best wel tevreden over ben en eigenlijk ben ik ook gewoon heel heel blij dat ik dit allemaal gewoon zelf heb kunnen fixen.

35 thoughts on “Nieuwe website

 1. Ziet er goed uit hoor!!
  En ja, als ik een eigen praktijk ga opstarten, zal ik ook een eigen website nodig hebben, maar zelf doen?? Nee, ik moet maar opzoek naar iemand die me daarmee kan helpen, want wat dat betreft ben ik echt een digibeet.

 2. In het verleden hebben de trouwe bloggers van toen genoeg geleden onder de update-gekte van andere aanbieders van dit type blogs. Sommigen, zoals ik, raakten daarna hun totale blog en geschiedenis kwijt. Ik doe dus niks aan de indeling en uitmonstering van het huidige blog. Ook al zie ik ook dat men mij een nieuwe lay-out aanraadt. Ik blijf er vanaf. Niet elke verandering is een verbetering…

 3. Daar heb je dan echt geluk mee. Voor mij is mijn site aan de hand van de tags ook een veelgebruikt naslagwerk waarbij ik vrijwel iedere foto snel terug kan vinden. Ik zou het echt erg vinden als ik dit kwijt zou zijn.

 4. Je bent een topper hoor. Ik doe het je niet na, dat digitale gedoe. Vreselijk… Ben nog van de vulpengeneratie… x eu

 5. Zeker, je hebt een PLUIM verdiend! Ik doe het je niet na… En als jonge mensen al bang zijn om de controke over dit soort techniek te verliezen, hoe moet het dan met de Grijze Massa van de 65 plussers?

 6. mogge Liesbeth
  dit was een externe schijf , er naast heb ik er nog 1 , welke was geformatteerd , nu heb ik met een programma , alles terug kunnen vinden , al thans het meeste , dat moest toen op een andere schijf gezet worden , en toen kwam ik er dus achter dat degene waar ik het opgezet had problemen gaf , maar ondertussen heb ik alles gekopieerd op de pc , en nu kan ik er weer wat mee
  heb beide externe schijven geformatteerd en gecontroleerd en kunnen weer worden gebruikt , voor de O zo belangrijke backup

 7. Oeh. Toch wel even paniek! Althans dat zou ik hebben… Het ziet er super uit. Goed gedaan!

 8. Dat heb je knap gedaan en ik weet wat het is om een nieuw blog te openen.µ$
  Het is blijkbaar heel vlot verlopen en zit er fris en boeiend uit.

 9. Ik heb echt geen idee waar je het allemaal over hebt. Maar dat ik het knap vind, dat staat buiten kijf!

 10. Ja dat kan wel. Weet jij dan ook waar ik in de stylesheet de kleur van mijn linkjes aan kan passen? Dat lichtblauw vind ik niks.

 11. Aha, ze hebben een nieuwe versie van PHP geïnstalleerd concludeer ik uit uit je verhaal. Dan moet er inderdaad het een en ander worden aangepast om met die nieuwe versie overweg te kunnen.
  Maar het is goed gegaan. Jij blij en wij ook…

 12. Knap hoor, ik ben doodsbenauwd voor veranderingen. Je herinnert me eraan dat ik nodig weer eens een back-up moet maken…. zucht, hoe ging dat ook alweer!Maar jij hebt het allemaal weer keurig voor elkaar, hulde!

 13. Prima site zo. Ik moet even wennen aan je nieuwe bril, maar dat gaat lukken. :-)

 14. Aangezien ik je oudere blogitems nog kan bekijken concludeer ik dat je ”verdwenen” website nog steeds in de lucht is. Offuuuuh ben ik nou dom of zo :)

 15. Aha.. ik dacht al.. waarom is die gravatar nu ineens een bril op een róde achtergrond in plaats van een blauwe.. ik ben zo’n muts die de rest dan helemaal niet ziet, alleen maar dat die gravatar een andere kleur is hahahaha!
  Het past goed denk ik.. ik weet al niet meer hoe het er eerst uitzag! ;-)

 16. Op het gevaar af om voor don te worden versleten …

  Ik durf het niet aan om mijn opmaak te veranderen.
  Ach misschien ben ik wel een conservatieve oude l.u.l. geworden.

  Maar het mag gezien worden die website van jou.

  Vrolijke groet,

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top