Nieuwe schoenen
Product

Nieuwe schoenen

Bij toeval sprak ik een paar weken geleden iemand die dezelfde schoenen aan had als ik. Das op zich niks vreemds, alleen waren die schoenen niet een stel unieseks allstars of nikes nope die man droeg dezelfde schoenen, omdat ik net als hij, shop op de herenafdeling. Al jaren ook zeg maar, want ik heb grote poten. Ik heb niet alleen maat 43 ik heb ook nog een stel platpoten èn hoge wreven. Ik heb zeg maar de drama-poten jackpot.

Van die gave laarzen? Vergeet het maar ik kom van ze langzalzeleven de bocht niet door, ‘als ze al om mijn fietskuiten passen. Fancy sandaaltjes? Krijg nooit die gespjes dicht. Een hippe slipper? Als ze al passen dan loop ik ze met een paar weken kapot. Daarom draag ik al jaren Jesusnikes, van de herenafdeling. Waar m’n schoenen dus ook vandaan komen. Het is allemaal niet hip, fancy of modern maar het zit lekker en het gaat niet kapot. En dat is precies de reden dat ik Ecco’s draag. Die dingen zijn duur, lelijk en van de herenafdeling maar hé ik doe er meer dan een jaar mee dus lang leve mijn nieuwe schoenen.

Ecco's

14 reacties

 • minoesjka2

  Nou, ik vind er niets mis aan hoor,aan deze schoenen……. lijkt met prima lopen, en weet je, daar gaat het mij ook om. Ik moet schoenen hebben die goed lopen en niet die mooie pumps met hakken van 12 cm, daar haal ik de voordeur nl. nog niet eens mee.

 • FotoAnna

  Ik ga helemaal voor de heren wandelschoenen van Meindle, ik heb ook last van te hoge wreven en te brede voeten… ?
  Lieve groetjes Anna ?

 • rietepietz

  Er zijn tegenwoordig genoeg schoenen waarvan je het verschil dames/heren nauwelijks ziet. Ja natuurlijk geen beschaafde pump, ( hoewel die er tegenwoordig ook in herenmaten zijn) Ik draag ook regelmatig Ecco’s al heb ik een nog redelijke normale damesmaat (39/40) maar ook mijn voeten lenen zich niet voor een elegante pump.

 • RenéSmurf

  ja, schoenen moeten goed zijn en lekker zitten tijdens het lopen, dan kan je er jaren mee voort.

 • fietszwerver

  niks mis met deze mooie , maar vooral ook goede schoenen
  zie sommige vrouwen strompelen op die hoge hakken en denk , daar gaan je enkels dan de knieen en uit eindelijk de heupen en de rug , al uit naam van de mode :(

  fijne avond groet

 • logbankje

  Goede schoenen zijn best belangrijk, zeker om prettig en zonder blessure te kunnen wandelen. Hans

 • Rob Alberts

  Ooit droeg ik ook alleen maar ecco.
  Maar met mijn manier van lopen verslijt ik de zolen te snel.

  Lekker lopende schoenen zijn voor mij ook belangrijk.
  Dagelijks een ander paar helpt ook met de levensduur.

  Vriendelijke groet,