Mijn leven in de hel

Mijn leven in de hel

Mijn leven in de hel

Sara Forsyth is een jonge vrouw, werkt in een crèche en heeft een bewogen leven achter de rug. In Mijn leven in de Hel verteld ze over haar leven als jong meisje ze groeit op in een normaal gezin, zo lijkt het voor de buitenwereld. Haar moeder is onderdanig en heeft niet door dat Sarah al vanaf jonge leeftijd wordt verkracht en mishandelt door haar vader. Op haar elfde besluit haar moeder met haar 3 kinderen weg te gaan, ze vertrekken naar een lieve oom waar Sarah voor het eerst in haar leven gelukkig is. Uiteindelijk gaat haar moeder terug naar haar man, Sarah’s vader, en begint het misbruik alsof het nooit anders is geweest. Sarah wordt uiteindelijk als onhandelbare puber naar een kostschool gestuurd maar daar is het even gruwelijk als thuis. Na diverse opvangtehuizen is ze als puber te vroeg volwassen geworden. Als na een paar mislukte relaties en een abortus, het recht zegeviert, gaat haar vader de gevangenis in. Sarah gaat tijdelijk bij haar moeder wonen en zoekt onderwijl verder naar waar ze haar rust en geluk gaat vinden. Als een geschenk uit de hemel ziet ze een advertentie, geheel tegen haar moeders advies in, stapt Sarah vol vertrouwen als 19-jarig meisje het vliegtuig in naar Nederland. Maar in plaats van een gelukkig bestaan als kinderleidster komt ze al vanaf de eerste dag achter het raam op de Amsterdamse Wallen terecht.

Sara Forsyth, schrijft zorgvuldig en wind nergens doekjes om. Het is een heftig verhaal over verkrachting, drugs en moord. En hoewel ik het verhaal af en toe ongeloofwaardig vond, zo bizar, raad ik het iedereen aan. Het is een verhaal van een heel normaal Engels meisje over de Amsterdamse Wallen die allang niet meer zo onschuldig zijn als ze het willen doen lijken.

8 thoughts on “Mijn leven in de hel

  1. Helaas is het in deze tijd ook nog steeds iets dat voorkomt. Wel heftig maar ik ga het binnenkort lezen. Ik heb het digitaal. Dankjewel voor de tip..

  2. Er zijn heel veel meisjes die een hard bestaan hebbenen dit gegeven blijkt tegenwoordig schering en inslag.Neen dan lees ik liever over de natuur.

  3. Lijkt me erg heftig… Maar dat zijn waarschijnlijk wel de meeste verhalen van de vrouwen die daar zitten.

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top