Actueel Publicatie Tweede Wereldoorlog

Publicatie: Meierijstad herdenkt met mijn foto!

Enige tijd geleden werd ik benaderd door iemand die jullie wel kennen maar die niet bij naam genoemd mag worden. Of ik de mooiste foto’s van de Willys Jeep wilde verzamelen en wilde mailen? Tuurlijk deed ik dat want ik wist toen al dat de foto misschien gebruikt ging worden als reclamemateriaal.

Op 14 september komt een enorme colonne historische voertuigen door Veghel onder andere en natuurlijk is het voor zowel mij als de Willys een eer als een foto op dergelijk materiaal zou staan. Maar toen ik de foto’s doorgestuurd had stond duidelijk in de mail dat mijn foto’s mooi waren maar het niet zeker was of ze gebruikt zouden worden. Gelukkig kwam na enige tijd het verlossend woord want Meierijstad herdenkt met mijn foto! Tot mijn vreugd werd de foto waar ik zelf ook over te spreken was gekozen. Degene met het Duitse lijntje en de ondergaande zon erop. Dubbel mooi want de foto is ook nog eens gemaakt op het grondgebied van Meierijstad, namelijk niet ver van Veghel. Overigens staat onder MiniWillys nog een foto maar die is niet van mijn hand en dus afgedekt.

Inmiddels is het duidelijk Meierijstad herdenkt met mijn foto en heeft de foto al op diverse plaatsen gebruikt. De advertentie heeft ook de plaatselijke krant gehaald en vormt daarmee een mooi voorproefje voor wat er over een klein maandje te gebeuren staat. Mocht je nu denken; Hé daar weet ik niets vanaf, geen zorgen daar kom ik natuurlijk nog op terug!

Meierijstad herdenkt met mijn foto