Meierijstad herdenkt met mijn foto

Enige tijd geleden werd ik benaderd door iemand die jullie wel kennen maar die niet bij naam genoemd mag worden. Of ik de mooiste foto’s van de Willys Jeep wilde verzamelen en wilde mailen? Tuurlijk deed ik dat want ik wist toen al dat de foto misschien gebruikt ging worden als reclamemateriaal.

Op 14 september komt een enorme colonne historische voertuigen door Veghel onder andere en natuurlijk is het voor zowel mij als de Willys een eer als een foto op dergelijk materiaal zou staan. Maar toen ik de foto’s doorgestuurd had stond duidelijk in de mail dat mijn foto’s mooi waren maar het niet zeker was of ze gebruikt zouden worden. Gelukkig kwam na enige tijd het verlossend woord want Meierijstad herdenkt met mijn foto! Tot mijn vreugd werd de foto waar ik zelf ook over te spreken was gekozen. Degene met het Duitse lijntje en de ondergaande zon erop. Dubbel mooi want de foto is ook nog eens gemaakt op het grondgebied van Meierijstad, namelijk niet ver van Veghel. Overigens staat onder MiniWillys nog een foto maar die is niet van mijn hand en dus afgedekt.

Inmiddels is het duidelijk Meierijstad herdenkt met mijn foto en heeft de foto al op diverse plaatsen gebruikt. De advertentie heeft ook de plaatselijke krant gehaald en vormt daarmee een mooi voorproefje voor wat er over een klein maandje te gebeuren staat. Mocht je nu denken; Hé daar weet ik niets vanaf, geen zorgen daar kom ik natuurlijk nog op terug!

Meierijstad herdenkt met mijn foto

32 Reacties

 1. Goed bezig dame!! Leuk hoor, om je eigen creatie zo afgedrukt te zien ………… je maakt me trouwens wel nieuwsgierig hoor……

 2. Gaaf voor je Liesbeth.
  Kan me voorstellen dat je hier heel blij mee bent, en terecht!
  Gefeliciteerd.

 3. geweldig Liesbeth

  mijn felicitaties hiervoor

  groeten

 4. Wat leuk! Proficiat! Het is inderdaad een prachtfoto!

 5. Hahahaha, die openingszin. ;-)

  Maarre, ben blij met onze samenwerking! En nou ervoor zorgen dat al je lezers de 14de komen. Oké?

 6. Leuk hoe dit gegaan is. Je maakt prachtige fotoś, dus terecht!

 7. Wauw dat is leuk! Echt een eer lijkt me dat!
  Ja, aan een leuk blogcontact kun je dus ook een beetje reclame overhouden! Top!

 8. Wat onwijs tof, gefeliciteerd!

 9. Oh dat is tof… iets om trots over te zijn!

 10. Gefeliciteerd met deze publicatie van je werk, altijd leuk als ze je foto’s voor zoiets willen gebruiken.

 11. Proficiat en het is ook een schitterende foto die men uitgekozen heeft voor die herdenking.

 12. Dat is zeker iets om trots op te zijn.
  Dat gevoel heb ik ook altijd voor mensen die zich inzetten om de voertuigen uit de WOII te koesteren en in goede conditie te houden, ze zijn de spiegel van ons verleden.

 13. Prachtig Liesbeth
  een ere plaats voor een mooie foto

 14. Prachtig Liesbeth. Van Harte.

 15. waarloopjijwarmvoor

  Mooi resultaat

 16. Super toch…

 17. Wat ontzettend leuk Liesbeth, gefeliciteerd!

 18. Ja zeker uit de gemeente is dat gaaf. Dit is ook vanuit de gemeente trouwens een goed contact van me daar kwam ermee.

 19. ’t Is gewoon wel veel leuker als ze het netjes vragen ook hè.. heb ik weleens met winterse wandelfoto’s van Leerdam ook gehad.. mailde iemand van één of andere gemeentedienst daar of ie ze mocht gebruiken bij een presentatie over de stad, met vermelding van m’n (echte) naam.. nou, hartstikke leuk hoor! Als ze het niét vragen zou je dat helemaal niet te weten komen.. en nú voelde ik me wel trots. :-)

 20. Ja de link erheen staat in m’n tekst. Die dag kwam Willys uit haar winterslaap.

 21. Ik heb het vorig jaar gehad. Ik hoef er niks voor alleen een kopie van de krant of het blad. Maar toch werd m’n foto gejat door het museum in Groesbeek. OoK gewoon van m’n gejat.

 22. Echt leuk Liesbeth. Daar mag je trots op zijn.
  Terecht. Je maakt ook prachtige foto’s!

 23. Wat mooi! Heel terecht dat je mooie foto gebruikt wordt in een publicatie.

 24. Proficiat.

  Leuk dat jouw foto’s hiervoor gebruikt worden.

  Iets om trots op te zijn.

  Feliciterende groet,

 25. Altijd leuk.. en ook dat het aan je gevraagd is.
  Ik kreeg eens bij een wandeltocht een plaatje voor in m’n wandelboekje en dat was een fotootje die ik zelf gemaakt had tijdens een vorige editie van die tocht.. hadden ze van m’n blog geplukt! Ik vond het té grappig om me er druk om te maken hahahaa!

 26. De foto is ook prachtig! Onwijs leuk dat hij nu gebruikt wordt dat je na aan het hart ligt.

 27. Super leuk voor je.
  Klopt het dat we de foto al eens gezien hebben op je blog?
  Dat dacht ik tenminste.

 28. Geweldig. Hiermee bewijs je jezelf als een goede fotografe (wat wij natuurlijk allang wisten :-) ).
  Gefeliciteerd!

Reacties zijn gesloten.