Fotoserie: Op de knieën voor de herfst

Fotoserie: Op de knieën voor de herfst

Fotoserie: Op de knieën voor de herfst

Elk jaar kijk ik vol verlangen uit naar de herfst, het is mijn favoriete jaargetijde en zeker tijdens een vies hete zomer kan ik de herfst missen. Het is combinatie van geur, kleur en licht maar ook het wispelturige van het jaargetijde spreekt me aan. Mooi weer is vaker een cadeau dan zekerheid maar als het dan eens mooi is, dan wil ik naar het bos. Want ik wil bospaden met mistig licht, fantastisch verkleurde blaadjes en paddenstoelen in het gouden uur. Ik wil sloffen door bergen afvallig blad en kastanjes rapen maar bovenal wil ik de vliegenzwam fotograferen want voor een mooie paddenstoel èn de herfst, ga ik op de knieën. Fotoserie: Op de knieën voor de herfst.

31 thoughts on “Fotoserie: Op de knieën voor de herfst

 1. op de knieën of plat op de buik… het is dé manier om die kleine wondertjes te fotograferen.
  De mooiste foto uit deze gave serie is voor mij de libel in dat heerlijk warme herfstlicht.

 2. De libel is werkelijk prachtig in dit licht. schitterende foto hoewel ik het lichte hoekje rechtsboven iets vindt afleiden. Ook de grote foto van de paddenstoel is feeëriek. Je weet hierbij precies de sfeer en omstandigheden te beschrijven die optimaal zijn voor dit soort fotografie

 3. Als je er oog voor hebt zie je in elk seizoen de mooiste zaken. Ik vind nu vooral de helderheid van de luchten zo fijn. Dat maakt veel fotogeniek….

 4. Ik mis de herfst echt nooit. Ik ben meer van het hete en droge weer :) al geef ik ook niets om nat en harde wind en zo :P Sneeuw vind ik echt niets. Mooie foto’s!

 5. Als je de herfst zo mooi vast kunt leggen als jij, zou ik er ook van houden. Ik heb zelf een enorme hekel aan de grijze dagen, maar deze prachtige foto’s maken weer veel goed.

 6. Heerlijke ,kleurrijke herfstfoto’s.
  De herfst met zijn geuren en kleuren en herfstvruchten die zo maar voor het rapen liggen.
  Ik denk dat er niemand is die er zo maar aan voorbij loopt

 7. Haha, op je knieën voor de herfst, maar zo krijg je ze wel mooi op de foto. Hans

 8. Prachtig toch, als jij zulke mooie foto’s blijft maken en hier blijft neer zetten, dan hoef ik niet op mijn knieën.

  Love As always
  dimario

 9. Super foto’s weer.
  Wij konden de rood met witte stippen maar niet vinden, vandaag gelukkig 3 gespot en gefotografeerd.
  Die moet je toch echt wel gezien en op de plaat vereeuwigd hebben ieder jaar.

 10. schitterende opnamen Liesbeth
  ik geniet van elk jaargetijde , maar voor onderwerpen die jij noemde is de herfst het mooiste

Comments are closed.

Back To Top