Fotoserie: Een donkere morgen
Fotoserie,  Natuur

Fotoserie: Een donkere morgen

Vroeg opstaan is nooit zo mijn ding geweest en daarom is het af en toe best fijn om ’s morgens vanuit een nachtdienst naar huis te fietsen en de lucht voorzichtig te zien kleuren. Helaas was er van die kleuren, laat staan zon weinig te zien. Over de velden en de weg lag een dichte mist die zorgde voor gevaarlijke situaties maar niet bij mij. Ik fietste naar huis, genoot van de kleine wereld die om me heen lag. En hoewel mijn bed er goddelijk uitzag, besloot ik toch maar een stukje te gaan fietsen. Mist is prachtig en hoewel ze optrok tijdens mijn korte rondje, bleef het donker en grauw. Ik schoot fotoserie: Een donkere morgen, wachtte niet langer op de zon en ging naar bed het zou wel licht zijn als ik wakker werd.

 

22 reacties