Fotoserie: Een donkere morgen

Fotoserie: Een donkere morgen

Fotoserie: Een donkere morgen

Vroeg opstaan is nooit zo mijn ding geweest en daarom is het af en toe best fijn om ’s morgens vanuit een nachtdienst naar huis te fietsen en de lucht voorzichtig te zien kleuren. Helaas was er van die kleuren, laat staan zon weinig te zien. Over de velden en de weg lag een dichte mist die zorgde voor gevaarlijke situaties maar niet bij mij. Ik fietste naar huis, genoot van de kleine wereld die om me heen lag. En hoewel mijn bed er goddelijk uitzag, besloot ik toch maar een stukje te gaan fietsen. Mist is prachtig en hoewel ze optrok tijdens mijn korte rondje, bleef het donker en grauw. Ik schoot fotoserie: Een donkere morgen, wachtte niet langer op de zon en ging naar bed het zou wel licht zijn als ik wakker werd.

 

22 thoughts on “Fotoserie: Een donkere morgen

 1. Mist is ideaal om foto’s te maken. De opnames van deze knotwilgen zijn super ! Je mocht tevreden je bed induiken. ?

 2. ook al zo mooi! (en herkenbaar, ik ben ook totaal geen ochtendmens, maar als ik dan eens vroeg ben, schiet ik soms ook de prachtigste plaatjes!)

 3. was bij mij net zo , op het werk schitterend weer en op je vrije dag was dat schitterende weer weg :)
  nu heb ik daar geen last meer van en ben met de mooie dagen weer fijn aan de wandel
  fijne avond groet

 4. Ik moet zeggen…de foto’s zijn prachtig….moet je meer doen na je nachtdienst…

 5. ja, de ochtend kan prachtig mooi zijn. Ik lig dan ook liever in mijn bed, maar als dat niet het geval is, dan er maar van genieten ook!

 6. Herken je gevoel van naar huis gaan, dat had ik vaak als ik ’s avonds laat uit mijn werk kwam.
  De foto’s zijn prachtig geworden, de knotwilgen in de mist, net of ze op je staan te wachten. Hans

 7. Ohhhh – mist kan zo’n mooie foto’s geven hè!

  Hadden wij twee jaar geleden ook in Duitsland in een wildpark!

 8. Schitterende foto’s! En respect voor wie ‘s nachts werkt. Ik zou niet weten hoe ik een nacht zonder rust zou overleven. Ook niet toen ik jonger was.

 9. Ik gun je iedere minuut slaap die je kunt krijgen. Maar als je dan toch rondfietst en je maakt zulke mooie foto’s, dan heb ik daar vrede mee :-)

Comments are closed.

Back To Top