Doezel en zijn harems week in foto’s

Doezels en zijn harems week in foto's

Doezel en zijn harems week in foto’s

Goedendag dames en heren, het is mij een waar genoegen u weer eens toe te mogen spreken vanaf mijn torentje. Niet langer in Huize Villasappho want dames en heren hoewel de spullen en Liesjbed nog niet verhuisd zijn, ben ik dat wel. Ik vertoef sinds enige tijd in een groene oase van rust en Liesjbed is meestal met mij. Hoewel rust een relatief begrip is gezien het feit ik niet langer het enige warme knuffelbare wezen ben in huis. Sterker nog ik ben één van vele en ik weet niet wat dat is met die wijven maar ze snurken net zo hard als Liesjbed. Ik leef niet langer in de rook van Eindhoven maar ben nog voor jullie het nieuwe jaar trachten te bombarderen verhuisd naar een bescheiden huisje ergens tussen Eindhoven en Helmond. Meer wil ik er nog niet over zeggen want zo u begrijpt moet er nog veel gebeuren eer dit weer een mooi paleis is zoals ik gewend ben.

Doezels en zijn harems week in foto's

Ik woon nu samen met de dames of de harem zoals Liesjbed het tracht te omschrijven. Denk dat er mensen zijn die een harem meer appreciëren dan ik. Liesjbed bijvoorbeeld die knuffelt die ene mollige wel heel vaak. En die slaap ordinair joh!

Doezels en zijn harems week in foto's

Hoewel het absoluut niet mag, naai ik er af en toe uit. Ik mag nog lang niet zonder Liesjbed buiten spelen maar als ze mee gaat dan neem ik het ervan!

Doezel dekentje tijd

Ondertussen eten die wijven m’n prinselijke brokjes op, spelen met mijn speelgoed, moet ik van een schoteltje eten en kan ik niet eens zalig op bed liggen omdat die andere uitgeschoten haarbal daar ligt. En het is nog wel de tijd dat Liesjbed aan mijn dekentjes voelt hoe koud het wel niet is.

Doezel en Liesjbed selfie

Een selfie van één van mijn laatste prinselijke wandelingen rond mijn oude paleis. Daar niets dan beton hier heel veel gras. En niet dat spul in dat potje wat Liesjbed ruim alweer ruim een jaar in leven weet te houden. Ook niet van dat neptapijt wat op het dakterras lag of die bak die na een paar maanden begon te stinken. Nee echt gras wat aan de grond vastzit en waar ik maar wat graag met mijn poezelige pootjes overheen schrijd.

29 thoughts on “Doezel en zijn harems week in foto’s

 1. Ik knip minzaam naar een soortgenoot en steek mijn pootje uit voor een passende groet. Kippen is iets wat ik ken als een lekker hapje waar ik mijn toren nog wel eens voor verlaat, dan ligt het wel stil op een bordje. Ik moet mij even in de materie verdiepen maar hoop u spoedig weer te spreken.

 2. lieve Doezel, jij vraagt je natuurlijk af van wie die meelevende reactie was, nou van mij natuurlijk, van Dolly!

 3. hallo Doezel, ik leef met je mee want ik weet wat het is, een verhuizing. Ik ben vorig jaar verhuisd er eerlijk gezegd, ben er flink op vooruitgegaan, net als jij, maar toch…vreemd is vreemd en vreemd is doodeng. Ik wens je sterkte met die twee wijven, nou die krijg je er wel onder, ik heb het moeilijker, ik heb twee brutale slecht opgevoede kippen, als ik naar buiten wil moet ik altijd even door het luikje loeren of die mormels loslopen, fialas troost mij soms met grapjes die ik niet begrijp, iets over kippensoep.

 4. Nou zeg Doezel, wat een verandering, maar wel een verbetering ook voor jou.. Lekker in het groen, vrouwelijk gezelschap, wat wil je nog meer.
  Leuk Liesbeth, ik begrijp dat het er van gaat komen dat je mogelijk Eindhoven verlaat? Dat is een mooie stap, een teken dat jullie het super hebben samen inclusief de katten! Veel succes alvast! :-)

 5. Een verhalende kat. dat is gezellig. En wat lijkt Doezel op onze Boeli. Die kan ook wel vertellen, hoor Liesjbeth maar toch niet zo uitvoerig als Doezel. Aaitje voor Doezel, als hij dat tenminste wil.

 6. Tjonge Doezel, wat een veranderingen zeg!!
  Ik kan me voorstellen dat je op sommige punten dus echt wel vooruit bent gegaan ……… echt gras ……. ja, daar gaat niets boven.
  Maar een harem? Veel werk die onder de duim te houden, lijkt mij. Of houden ze jou onder de duim?

 7. Doezel is verhuisd ik nog niet. Komt er wel aan maar als Doezel niet gewend raakte aan die katten van Frans kan ik niet samen gaan wonen.

 8. Altijd lastig die veranderingen. Maar uiteindelijk komt he taltijd goed….Ik wens uwe hoogheid een aangenaam verblijf…

 9. mogge Doezel
  dus echt gras aan je wollige pootjes , kijk is ff wennen maar dan heb je ook wat
  en wordt het buiten te fris , lekker opwarmen bij die meiden
  je hebt het weer mooi weten te vertellen

 10. Ahh Sultan Doezel met zijn Harem. Hij boft maar met al die vrouwtjes. Beetje dollen in een paleistuin met echt gras. Zal hem vast weinig moeite kosten om te wennen, nou ja een klein beetje misschien. Hij heeft zijn personeel meegenomen dus wat kan er nu nog mis gaan?

 11. Ka hier vond ze hem ook lief ze gooide me vanmorgen uit bed ervoor. Tsss

 12. Ah prins Doezel, je bent lekker op dreef;-) Slimme jonge om voor een harem te gaan. Maar ja, hoe moet dat nou met jouw personeel, je gaat er wel van uit dat ze wel met je mee verhuist maar dat moet ze dan wél willen natuurlijk, Maar oke ze houdt van jou dus ik ga er van uit dat ze dan de aanwezigheid van het personeel van de dames wel voor lief neemt.

 13. Het is me wat met al die vrouwen, en je verwennen ho maar, een snauw kun je krijgen… Maar af en toe zijn ze wel lief hier.
  Ollie, van bVision

Comments are closed.

Back To Top