Zakkenwasser van een stofzuiger

Stofzuigerzakken

Zakkenwasser van een stofzuiger

Mijn stofzuiger kon vandaag zoveel ijver niet aan en hield het met twee heftige klappen voor gezien. En toen ik heel voorzichtig de klep op tilde blies hij net zijn laatste adem door de kapotte stofzuigerzak naar buiten. Klootzak!!! Siste ik, jij vieze vuile hufter, je bent net buiten de garantie ik zal je eens een klap geven, met je twee klappen.
Anyway ik schold nog ff verder en begon toen met een zucht de grootste ellende op te ruimen. Kon ik mijn stoffer en blik ook eens uit het plastic halen.
Ik besloot maar meteen een nieuwe zuigert te gaan kopen.

Eenmaal weer thuis wilde ik iets minder vol ijver aan het werk gaan toen ik tot de conclusie kwam dat er geen zak in zat of bij de nieuwe was geleverd. Uiteraard paste die van de dode stofzuiger niet en kon ik dus weer terug. Bij de blokkert om de hoek stuitte ik op een muur van tegenstand en ik schat zo’n 500 verschillende maten, kleuren, geuren en smaken aan zakken. Waarom bestaan er filters voor zakvrije stofzuigers. Zakvrije, echt? De verkoopster vroeg me naar de stofzuiger die ik had, ‘een zwarte’, zei ik haar, ‘maar dat wil je vast niet horen’. Ik had wel het nummer van de doos, maar uiteraard was dat niet goed. Zuchtend vertrok ik weer naar huis en noteerde alles wat op zijn neus, buik en kont stond. Ben jij sjiek ofzo? Dat je zo’n lange naam hebt. Heb ik één of andere hooggeplaatste stofzuiger van adelachtige komaf met tig titels en voorletters te pakken ofzo? Voor die prijs? Vast niet.

Toen ik weer, en nu net voor sluitingstijd, bij blokker binnen stond bleek dat tussen die 499 doosjes die ik al bekeken had, dat de laatste ook niet goed was. Fuck waarom koop ik nou weer een zeverige zeikerd van een zuigert?  Thuis knip- en plakwerkte ik de oude zakken op maat, ruimde de rommel op en hield het weer ff voor gezien. Want mensen ik wil geen zakvrije stofzuiger ik wil verplicht een biseksuele unieseks stofzuiger die alles slikt, likt, past en zuigt voor minimaal de komende 30 jaar. Tegen die tijd heb ìk er geen zin meer in en geef ik er zelf de brui wel aan met 2 grote klappen en een zucht!

Back To Top