De koe blogger
Bloggen,  Dieren

De koe blogger

We reden een nogal warm maar heilzaam avondritje met Willys en ik genoot volop van het aankomende mooie licht en stiekem ook wel van het vooruitzicht er helemaal niets over te hoeven bloggen. Lekker rustig en hoewel een plezierige hobby ook een tijdslurpende, tijd die ik nu eens even lekker ging verbrassen.

We reden op een rustige doorgaande weg toen ik wat verstopt koeien zag en een doorgang. De schaduw zag er aantrekkelijk uit en dus keerde we en staken het paadje in. Wat ik al gezien had werd bevestigd, nieuwsgierige jonge onmisbare stikstoffabriekjes in een mooie omgeving. Ik was zo de jeep uit zou ik willen schrijven maar waar is het niet. Volgens mij zijn die koetjes leniger dan ik.

Tegen de tijd dat ik aan het hek stond waren alle dames al gearriveerd en stonden ze op hun gemak te kijken en herkauwen, moet ook gebeuren maar zij liever dan ik. Dus ik vatte het licht, prutste wat want toch geen haast ik was even blogger af dus genoot ik vooral van de koetjes. En ja ook van het koetje dat mijn ellenboog even scrubte met haar tong.

En toen viel mijn oog op die gruwelijke lelijke oormerken en zag ik dat die zo knappe bruinbonte koe een wel heel bijzondere achternaam heeft want dat is het, het is vast geen hint ofzo.

22 reacties