De grootste minibieb die ik ooit gezien heb
Boeken en films

De grootste minibieb die ik ooit gezien heb

Als ik boeken kwijt moet dan breng ik ze nooit (terug) naar de kringloop. Meestal geef ik boeken weg of ik stop ze in een Minibieb. Ik vind namelijk dat de kringloop teveel vraagt voor boeken zeker nu ze bolpuntcom en boekwinkeltjes gemiddelde gebruiken. Omdat ik nooit weet wanneer langs een leuke minibieb kom liggen er standaard boeken in de auto. En dat is maar goed ook want laatst kwam ik de grootste Minibieb die ik ooit gezien heb tegen en dat in Valkenswaard.

Onderweg naar België om te tanken en boodschappen te halen stopten we even bij een supermarkt. Ik haalde wat daar erg goed in de aanbieding was en toen ik weer naar buiten liep zag ik hem. Een enorme kast die fugeerde als Minibieb maar ook klein speelgoed ingelegd kon worden. Per direct dook ik met mijn neus die grote kast in terwijl Frans in de auto stapte. Al snel vond ik een boek naar mijn gading, wat echt niet altijd zo is, en stopte een aantal van mijn eigen collectie terug.

Mocht je de grootste Minibieb die ik ooit gezien heb willen bezoeken. Hij staat in Valkenswaard net buiten het centrum bij Nettorama. Meer minibiebs bezoeken? Deze grote kast en vele andere deel ik in een andere blogpost over de minibiebs van Valkenswaard.

33 reacties