Bedankt aan alle stemmers

Bedankt aan alle stemmers

Bedankt aan alle stemmers

Bedankt dat weer diezelfde mannen bovenaan staan. Bedankt dat weer dezelfde partij de komende 4 jaar ons land uit mag gaan zuigen. Bedankt dat de eikel die aan het hoofd van de regering weer gekozen is ondanks dat discriminerende beleid bij onze belastingdienst. Mijn hemel je zal maar afstammeling zijn van de eerste gastarbeiders, je weet wel die gevraagd werden hier te komen werken.

Over 7 jaar kan je het huis uit
En o ja bedankt dat weer diezelfde partijen de grootste zijn, op die ene na maar dat maakt ook geen verschil, want dan wordt straks het huizenprobleem alleen maar groter. Je zal maar heel graag het huis uit willen of willen gaan samenwonen en horen dat je nog 7 jaar moet wachten op een huis. Of mazzel moeten hebben in de tombola en ongezien ja moet zeggen op een huis omdat je anders je recht erop kwijt bent.

De politie bedankt en de zorg straks ook
Bedankt aan alle stemmers die even niet hadden nagedacht dat covid-19 door dieren komt en vooral door veel dieren bij elkaar je weet wel waar we in Nederland nogal voorstander van zijn. Bedankt dat dierenwelzijn en dus mensenwelzijn weer niet op jullie belangrijke puntenlijstje stonden. En ook de zorg niet en het onderwijs niet en veiligheid ook al zoiets helaas ook niet. In de laatste 10 jaar is er meer politie weggelopen dan bij gekomen. Niet gek als je een kieslijst vol volk hebt maar die geen van allen een ondernemersachtergrond hebben. Die zouden hem namelijk vertellen dat je om geld te verdienen geld moet uitgeven, noemen ze investeren. En dat is best lastig als je op je centen zit en weghaalt bij diegene die het toch al niet echt lekker redden. Weten die onschuldige ouders van de toeslagenaffaire alles van. Maar daar heeft die eikel die weer aan het hoofd komt te staan vast ook geen herinnering aan.

Quinoa met een bijsmaakje
Bedankt ook aan alle Brabanders die op 1 gemeente na allemaal zo fanatiek met die ene partij bezig waren. De overlast van drugs wordt ook zo lekker aangepakt. Met weinig politie op straat worden die bestelbusjes vol gif ook niet aangehouden. Met de huidige gang van zaken worden er geen huizen maar nieuwe concentratiekampstallen gebouwd hebben ze in Den Haag toch geen last van. En vanuit het provinciehuis zien ze het ook niet want iedereen werkt thuis en ziet blijkbaar de doodgespoten oranje velden vol gif niet waar binnenkort ons eten weer op staat, niet. Misschien moeten ze er quinoa opzetten nee joh dat rare bijsmaakje hoort erbij.

Maar bedankt hoor aan alle stemmers die net als onze regering alleen aan geld en zichzelf denken, ik mag hopen dat we binnenkort weer mogen stemmen en we minimaal van een paar eikels af zijn. Want laat me niet beginnen over de aanstaande versoepelingen en de code zwart die ziekenhuizen deze week al hadden, want het kabinet is namelijk niet alleen demissionair maar ook compleet geschift.

22 thoughts on “Bedankt aan alle stemmers

 1. Ja de mensen die een lockdown instelde bij 4500 toch en eruit gaan bij 9000. Lekker bezig. Ik had deze blog al weken klaar maar wil niet altijd zeiken, maar als ik dan zie dat 7 jaar wachten op een huurhuis normaal is net zoals Nederlandse kinderen die niet kunnen lezen, tja dan moet ik het toch even kwijt.

 2. Sylvana Simons tweette ook iets dergelijks n.a.v. de openbaar making van de stukken uit de minister raad. Dit zijn de mensen die nu ook de coronacrisis managen…

 3. (ik kom nog een keertje langs.) Had u gedacht dat het in België beter was/is? Volgens mij mogen ze een volksopstand maken en er tegen in gaan. Maar bij de volgende verkiezingen gaan ze weer braaf naar de stembus. Alleen onthoud ik mij elke keer ook maar iets te “kleuren”. ♥

 4. Ik weet het maar het gaat niet lukken als ik al ergens heen kan dan gaan andere dingen even voor.

 5. Jammer dat er zo weer gestemd is, za dus helaas wel weer niets veranderen

  RE: heb de reminder naar volgend jaar gezet want dan hoop ik echt echt echt weer eens bloemenvelden te kunnen fotograferen.
  Het kan nu ook nog ze staan nog volop in bloei, en er zijn zelfs velden die in bloei moeten komen, het is allemaal erg laat dit jaar.

 6. Tja, ik heb niet op ze gestemd, althans, niet op de coalitiepartijen.
  We zien wel waar het schip strandt.

 7. De mensen die zich het meest laten horen vormen meestal een minderheid. Dat is tijdens verkiezingen goed te zien. Het grootste deel van Nederland vindt dat deze partijen het in het verleden goed hebben gedaan.

  (en nee, ik ben voor een andere partij en voor verandering; maar ik behoor tot de minderheid)

 8. Mijn stem is niet op de linkse premier of die toverkol van D66 geweest. Een andere koers krijg je niet voor elkaar via het establishment. Ook niet via partijen die wel oreren dat de wereld ten onder gaat maar de rekening legt bij ons allen als we niet terug gaan naar de Middeleeuwen. Nee, ik stem realistisch. En verbaas me net als iedereen over het feit dat je met liegen en bedriegen (en echt, Rutte is bepaald niet de enige in dat politieke spel die dit doet) zoveel mensen aan je kunt binden. En vooral dat de meest sociale en betrokken volksvertegenwoordigers zijn overgeslagen……Opmerkelijk volkje dat Nederlandse…

 9. Aan mij ligt het niet, ik heb op een van de twee echte volksvertegenwoordigers gestemd. Maar zo zie je ook hoe rot de politiek in ons land is. We hebben helemaal geen democratie. We hebben een bloedzuigregering.

 10. Gekonkelfoes. Een prachtig woord dat helaas onlosmakelijk verbonden is met politiek… Nog steeds. Zal het ooit veranderen?

 11. Ik ben ook verbaast, wat is er afgegeven op de regering, maar na de verkiezing is er weinig veranderd. Hans

 12. Het is mij inderdaad een raadsel hoe (te) veel mensen hun stem uitbrachten. dan ben je toch behoorlijk tegen beter weten in bezig ! En ik vrees dat er nog steeds mensen zijn die alle achterkamertjespolitiek geen probleem vinden want “we hoeven niet alles te weten”. Dat mag dan misschien zo zijn maar belogen worden is toch een ander verhaal.

 13. Mocht je een foutmelding hebben, stuur die even door wie weet kan ik daar iets mee. Een nieuw template lost meestal wel iets op.

 14. Wat het stemmen betreft denk ik niet dat het aan de kiezers ligt, maar aan het gekonkel en het lobbyen er achter. Voor geld danst zelfs de duivel.

  Het probleem in de code van je blog blijft bestaan en het wordt moeilijker om er op te geraken.

 15. inderdaad , er zal op de oude voet verder gaan
  allemaal hebben ze voor de verkiezing een grote bek
  als ze er weer 1 x maal zitten , zien ze ons niet meer staan

Comments are closed.

Back To Top