Uitsteeksel op mijn bast
Persoonlijk

Bast

Op moment van schrijven heb ik een uitsteeksel aan de achterkant en voor jullie allemaal grappen over mijn dikke kont, helaas daar ligt dat uitsteeksel bovenop. O en het is warm en rood met witte stippen. Ik zal jullie uit jullie lijden verlossen ik zit met enige moeite op een stoel en heb een kruik in mijn trui gewikkeld op mijn rug liggen. Ik heb namelijk gruwelijk pijn in mijn bast.

Definitie: Uitermate irritant en kloterig onderdeel van het lichaam wanneer pijnlijk, de rest van de tijd gespeld als rug.

Enigszins onhandig ben ik van de week door mijn rug gegaan en sindsdien gaat het allemaal een beetje stroef. Nou voel ik me ’s morgens helemaal nooit kwiek of fit, maar met deze temperaturen en mijn algehele belabberde staat loop ik rond alsof dik in de 80 ben. De eerste dagen kon ik mijn eigen veters niet strikken laat staan andere nodige dingen. Narigheid, maar met enige aanpassingen en vooral vaak zeggend ‘o kut drempel’ ben ik overal geraakt. Menigeens in mijn rug trouwens, want hoe voorzichtig je ook bent, een halve seconde niet nadenken en het schiet er weer zo lekker venijnig in.
Gister na mijn laatste nachtdienst werd ik wakker en voelde ik zowaar dat het een heel stuk beter ging. En daar beweging overal als oplossing staat, ben ik dus voorzichtig eens een rondje gaan fietsen. En dat heb ik geweten want ik zit met moeite op een stoel en heb een uitsteeksel op mijn bast.

27 reacties