Meeting tha Boyz

Meeting tha Boyz

Meeting tha Boyz

Er was al eens een hint, een opmerking meestal fotografie gerelateerd en toen opeens kwam de vraag. Natuurlijk mailde ik terug, natuurlijk wil ik je ontmoeten Rianne, maar stiekem dacht ik aan haar Boyz. Het datum prikken liet nog even op zich wachten, spanning kan een mens ook teveel worden weet u. Maar vrijdag was het eindelijk zover, ik ging de Bo Rianne ontmoeten en dat in mijn favoriete oorlogsmuseum.

Zoals ik wel had verwacht hadden Rianne en ik genoeg te bespreken maar van de Boyz geen spoor. Ik durfde er bijna niet om te vragen, bang om teleurgesteld te worden. Ze zou ze toch niet thuisgelaten hebben? Ik durfde er niet aan te denken. Of in de auto? Ze zou ze toch niet in de auto hebben achtergelaten?! Het is niet warm maar toch ik stond al in de startblokken om haar de sleutels te ontfutselen en die arme Boyz te bevrijden. Maar nou weet ik dat het een fluffig stelletje is maar ik denk dat ze genoeg lawaai maken om ze in het museum te horen als ze nog in de auto zouden zijn.

Een beetje piekerend wandelde we de eerste ruimtes van het museum in. Af en toe keek ik met een schuin oog naar Riannes tas, maar ja vragen is niet netjes en te vrijpostig ook. Dat ik niet zo netjes ben dat komt ze vanzelf wel te weten maar zou dat die Boyz niet afschrikken? Ik wilde die Boyz graag leren kennen, wie weet mocht ik ze wel in de Willys jeep die verderop staat fotograferen. Moeten ze wel tevoorschijn komen.

Kijk nou kan ik best overtuigend zijn en streng maar je weet hoe mannen zijn die hebben nog wel eens moeite met dominante vrouwen, alhoewel die Rianne…Maar nee ik ga ze niet dwingen voor je het weet zijn ze boos en naaien ze eruit en trekken ergens anders in. Daarbij genoeg te zien hier als die drie zich in een tank verstoppen dan ga ik ze niet vinden. Op 1 tank klimmen in het jaar was meer dan genoeg voor mijn bepaald niet ranke lijf. Daarbij genoeg gevaarlijk spul hier. Hoewel ik zeker weet dat het allemaal onklaar gemaakt is weet ik dat het bijzondere Boyz zijn. Ze lopen over water zonder natte poten te krijgen, doen aan tijdreizen en dan hebben we die importbeer nog. Dat gaat niet goed komen met al dat stoere Amerikaanse wapentuig.

En toen bewoog opeens haar tas en zag ik het schijnsel van een hele bekende sok. Twee kraaloogjes keken me over de rand aan en zag ik daar niet een bruin beanybagberenpootje en een stukje slurf? Ik kon een glimlach niet onderdrukken, dit gaat een hele mooie dag worden.

25 thoughts on “Meeting tha Boyz

 1. Ik lees graag je vrolijke, heel goed geschreven tekstjes.
  “Less is more”, zingt hier meestal de boventoon én dat is leuk meegenomen :cool:

 2. Oh, wat leuk, zeg! Zo te zien is het inderdaad een mooie dag geworden. En de Boyzzz staan er prachtig op.

 3. Ai ben erg blai met deze foto’s. Wai staan er sharp op! ^Knuffel, Moeltje
  Bedankt Frans nogmaals dat hij mij gered heeft. ^Kusjes, Rozi
  Hum, ik lijk nu wel heel erg op een vreetmuis, zoals ik naar haar glutenvrije koekje kijk. ^Muizenknuffel, Toet

  Bedankt voor een gezellige en leerzame dag. En de prachtige foto’s van de Boysz. Zij staan er stralend op.

Comments are closed.

Back To Top