Happysocks

Mijn favo paar Happysocks.,

Happysocks

Happpysocks is een van oorsprong Zweeds bedrijf opgezet door 2 vrienden. Waarvan de 1 een grafisch designer is en de ander in reclame werkte. Een goede combinatie want hoewel ze pas sinds 2008 bestaan worden hun happysocks in meer dan 90 landen verkocht. Ze hebben 22 winkels buiten Zweden maar helaas geen filiaal in Nederland.

Mijn goedkoop gescoorde happysocks op de waslijnWaar de meeste het houden bij van die net niet meer witte sportsokken of van die brave zwarte enkeldingetjes heb ik het liefst een stel gekke sokken aan. En nou zijn er genoeg kleurrijke sokken verkrijgbaar, maar niet in maat 43. Daarmee kom je als snel weer in boring zwart en grijs terecht op de mannenafdeling.

Online is er uiteraard genoeg te krijgen, maar die blije sokkies zijn gewoon minimaal 9 euro per paar en dat is eigenlijk helemaal niet zo gewoon. Hoe blij en leuk ik ze ook vond ik klikte een beetje sip weg. Eerst die pot goud bij de regenboog, dat schip of heel ouderwets de staatskloterij winnen en dikke kans dat ik ze dan nog belachelijk duur vind. Zo verstreken de maanden waarin het gekste paar sokken een stel grijze met Garfield waren in mijn maat. Leuk maar niet leuk genoeg en ze krompen ook nog! Jammer, want hoewel die Happysocks niet krimpen of verkleuren zijn ze wel erg duur om een sokkenla mee te vullen.

Gelukkig bladerde ik pasgeleden verveeld door de folderapp en zag dat er Happysocks in de schappen zouden liggen. Uberblij vertrok ik naar de winkel, hoewel de herensokken overduidelijk in de minderheid zijn vond ik (na 4 winkels!) genoeg Happysocks om de winter door te komen, voor de helft van het geld welteverstaan, anders zou ik niet zo blij van die sokken worden.

Dit bericht is niet tot stand gekomen door een samenwerking, wel door warme voeten in blije sokken.

16 thoughts on “Happysocks

 1. Dan zijn Alzheimersokken missch u en ook wel wat voor jou. Steun je ook nog eens een goed doel.

 2. Gelukkig zijn er winkels genoeg die sokken hebben en op de markt ook wel, dus de voeten worden goed warm gehouden!

 3. Dat meen je? Van Happy Socks? Ik wilde ze ook kopen voor mijn kleindochters voor kerst maar vond ze ook echt te duur..

 4. Kruidvat een paar weken geleden. Eerst een paar keer wassen voor de kwaliteit. Ben er tevreden over.

 5. Weken geleden ik krijg niet betaald dus maak ik pad reclame als ik zeker weet dat het goed is

 6. Ik lees bij een blogster die ook helemaal weg is van Happy Socks en haar vriend ook. Zo leuk soms die fotootjes van 2 paar voeten in van die leuke kleurige sokken..
  Folderapp… Happysocks in de schappen? Waar dan???

 7. Tegenwoordig heb je ook veel leuke wielrensokken, omdat er veel aan dames wielrennen wordt gedaan.
  En die willen natuurlijk kekke sokken.
  Jasper Ockeloen heeft een speciaal sokkenmerk, Sockeloen.
  Misschien bij Cickfietst?

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top