Mijn favo paar Happysocks.,
Product

Happysocks

Happpysocks is een van oorsprong Zweeds bedrijf opgezet door 2 vrienden. Waarvan de 1 een grafisch designer is en de ander in reclame werkte. Een goede combinatie want hoewel ze pas sinds 2008 bestaan worden hun happysocks in meer dan 90 landen verkocht. Ze hebben 22 winkels buiten Zweden maar helaas geen filiaal in Nederland.

Mijn goedkoop gescoorde happysocks op de waslijnWaar de meeste het houden bij van die net niet meer witte sportsokken of van die brave zwarte enkeldingetjes heb ik het liefst een stel gekke sokken aan. En nou zijn er genoeg kleurrijke sokken verkrijgbaar, maar niet in maat 43. Daarmee kom je als snel weer in boring zwart en grijs terecht op de mannenafdeling.

Online is er uiteraard genoeg te krijgen, maar die blije sokkies zijn gewoon minimaal 9 euro per paar en dat is eigenlijk helemaal niet zo gewoon. Hoe blij en leuk ik ze ook vond ik klikte een beetje sip weg. Eerst die pot goud bij de regenboog, dat schip of heel ouderwets de staatskloterij winnen en dikke kans dat ik ze dan nog belachelijk duur vind. Zo verstreken de maanden waarin het gekste paar sokken een stel grijze met Garfield waren in mijn maat. Leuk maar niet leuk genoeg en ze krompen ook nog! Jammer, want hoewel die Happysocks niet krimpen of verkleuren zijn ze wel erg duur om een sokkenla mee te vullen.

Gelukkig bladerde ik pasgeleden verveeld door de folderapp en zag dat er Happysocks in de schappen zouden liggen. Uberblij vertrok ik naar de winkel, hoewel de herensokken overduidelijk in de minderheid zijn vond ik (na 4 winkels!) genoeg Happysocks om de winter door te komen, voor de helft van het geld welteverstaan, anders zou ik niet zo blij van die sokken worden.

Dit bericht is niet tot stand gekomen door een samenwerking, wel door warme voeten in blije sokken.

16 reacties