Best wel 14

Best wel 14

Best wel maart voor je er erg in hebt. Kwam best wel door zieke Marion, het mooie weer en mijn -laten we het vriendelijk uitdrukken- best wel waardeloze rooster. Best wel verbeterd overigens, behalve dat weer uiteraard. Best wel weer terug in de slaapkamer met mijn laptop. Best wel beter voor het milieu dat we hier niet stoken. Miste mijn bureau en whiteboard en vooral een katvrije plek. Voorlopig geen -ga van mijn laptop af Doezel- meer. En had ik al gezegd dat die lelijke roze gordijnen weg waren, best wel dus.

Best wel jeugdsentimoment zag de smurfen op tv. Best wel nog steeds leuk.

Best wel Spotify gehad en na een half uur weer opgezegd. Bedankt Spotify, maar ik ga echt niet al mijn muziek daarin opzoeken zodat ik het daar kan draaien. Als ik iets nieuws zoek werkt Youtube best wel beter en gratis.

Best wel de vriezer (formaat lijkkist) uitgeruimd. Kwamen 2 emmers ijs uit en nu hebben we zóveel ruimte. Best wel enorm irritatiepuntje opgelost. Best wel een lijstje van wat erin ligt gemaakt. #favolijstje

Best wel het eerste ijsje van het jaar gehaald!

Best wel alle Brabantse en Limburgse zenders in de ban gedaan tot minimaal een week na carnaval. Best wel beu van en die ellende moet nog beginnen.

Best wel lekker Chinees eten gegeten. Foe yung yammm, pisangballen en daarna de broek op de vreethaak. Best wel vullend!

Best wel de auto moeten ontdooien vorige maand. Best wel niet voor te stellen maar het was min 8 en dat is niet zo geweldig voor de accu. Dus moest vriendjelief via de achterklep naar binnen om de motorkap te openen en nog eens terug om de auto te starten warm te laten draaien en ik ondertussen aan de slag met de föhn. En nog op tijd komen hè.

Best wel landelijk wonen hier. Best wel al hertjes in de voortuin gezien, eekhoorns bij de buren maar dit op de foto is geen grote kat of hond. Best wel een Rijntje de Vos daar op mijn slechte telefoonfoto en ja we hadden best wel de kerstster nog hangen. Best wel iedereen welkom daar moet Rijntje gedacht hebben. Of het kattenvoer smaakte hem, dat kan ook.

Best wel één nummer grijs gedraaid de laatste weken. Hou er af en toe best wel een vreemde muzieksmaak op na en deel dat best wel graag. Luc Arbogast is een Franse zanger, zijn zeer bijzondere stem reikt tot mezzosopraan, wat een middelhoge vrouwenstem is. In 2013 deed hij mee met de Franse versie van de The Voice maar won deze niet. Hij groeide op in Frankrijk langs de Duitse grens, heeft een Franse vader en een Duitse moeder. Hij is autodidact, speelt onder andere bouzouki en luit en hoewel hij The Voice niet won, werd hij wel bekend in Frankrijk en tekende hij bij Mercury Records.

14 reacties

 1. Best wel te lang gewacht met de vriezer ontdooien;-)
  Best wel veel werk voor die zanger denk ik, daar is in de oude klassieke muziek wereld een markt voor.

 2. Nou als je zoveel keer Best wel moet vermelden is het de moeite van het leven waard geweest. En het lezen was bepaald een genoegen…

 3. Best wel veel ijs hier gehad toen we de vriezer ontdooiden. Jij had duidelijk ook genoeg ijs over.

 4. Best wel irri een auto die niet wil starten… Die van ons staat tegenwoordig gelukkig in de garage.

 5. Best wel veel zo, in een paar woorden. En eh…ik moest ook best wel lachen om de duur van je relatie met Spotify ;).

 6. best wel een mooie clip , genoot zowel van de muziek als het schitterende landschap
  jij was best weer erg druk als ik zo al dat beste lees pppffftt
  dan is zo’n eindje fietsen wat ik deed een makkie hoor en ik weet dat jij dat ook wel red :)
  ja dat vliegveld Soesterberg is leuk om eens te fietsen , zo anders dan er met een sleeptrekker te rijden en vliegtuigen te verslepen op SPL hihi
  fijne avond groet

Reacties zijn gesloten.