Visitekaartjes

Nieuwe visitekaartjes geheel naar het nieuwe eigenwijze logo.

Al sinds ik vorig jaar mijn bril in gebruik nam als logo en eigenlijk al jaren daarvoor dacht ik eraan eens aan nieuwe visitekaartjes te beginnen. Ik wist heel duidelijk wat ik niet meer wilde; geen foto’s er meer op, geen zwarte kaartjes meer en zeker geen enorme hoeveelheden meer bestellen. Want daar zat het ‘em in, ik had zeg maar nog een stuk of 500 van die lelijke met zwaar verouderde nietszeggende foto’s erop. Toch zonde om niet te gebruiken en weg te gooien.

Zo kabbelde dat een poosje voort maar toch ik had niet zoveel aan dat visitekaartje. Het was niet duidelijk en niet handig en toen kreeg ik van de week op een avond de kolder in mijn kop en bouwde een nieuwe. Haalde ze gister op en was er vanaf het eerste moment dik groos mee. Lekker simpel en toch enorm ik. En wat jullie niet kunnen zien, met op de achterkant een scancode die de hippe telefoons van nu in 2 klikken naar mijn website verwijzen. Lang leve de vooruitgang en mijn nieuwe visitekaartjes!

20 reacties

 1. Zelf heb ik er ooit een jaar of 15 terug zelf een aantal geprint voor m’n website. Daar zette ik toen o.m. mijn fietsvakanties op en ik bedacht (als het zo uitkwam) om wildvreemden die ik in zo’n vakantie sprak zo’n kaartje te geven. Daar is het nooit van gekomen, ik ben daar simpelweg te schuchter voor.

  De laatste 3 jaar heb ik er wel een flink aantal laten maken voor de website van onze regionale fetsersbond, Netjes alleen de doorverwijsplek van de fietsersbond er op laten zetten. Door hun nieuwe website is die doorverwijzer weggehaald en hebben we (op dit moment) dus niets meer aan onze kaartjes. :-(

 2. Lig ik niet wakker van. Ik heb liever een eigen ontwerp dan een standaard layout. Standaard past niet bij mijn foto’s of blog.

 3. wat een toeval :) Vandaag net weer nieuwe gekregen 250 stuks voor nop. als je tenminste de €5 verzendkosten niet meerekent. Ik deel ze o.a. uit aan mensen die ik fotografeer opdat ze mijn website kunnen vinden. Je kaartjes zien er fris uit maar realiseer je wel dat je uitgedeelde kaartjes doorgaans snel in het niets verdwijnen

 4. i-nigma is een barcode lezer welke je op je mobiel van downloaden en je overal deze codes kan uitlezen
  b.v voor android hier

  ik lees er op mijn wandelingen wel iets over een plaats of een gebouw of wat dan ook mee

 5. Zo’n code zegt niet heel veel op een foto. Hip zijn ze blijkbaar ook niet want ik heb al iets te vaak uitgelegd waar die voor zijn…aan mensen met een hele nieuwe dure telefoon vooral.

 6. Ze zien er leuk uit! Maar waar blijft de foto van het hipste gedeelte, de achterkant?

 7. Deze kaartjes zullen zeker opvallen tussen de vaak saaie visitekaartje die ik voorbij zie komen. Mooi gedaan! En zo’n QR-code achterop is ook handig.

 8. mogge Liesbeth
  ziet er gelikt uit zo met die bril op dat mooie blauw
  en een goed idee om er ook i-nigma op te zetten :)

Reacties zijn gesloten.