Mag ik een bonnetje uit jullie Voordeelagenda?

Mag ik een bonnetje uit jullie Voordeelagenda?

Inmiddels hebben de meeste van jullie de Voordeelagenda alweer een week of wat in huis. Ik kon bij toeval een agenda ergens ophalen en om eerlijk te zijn, de inhoud valt me tegen. Maar toch heb ik wel een verzoek mag ik een bonnetje uit jullie Voordeelagenda?

Vorig jaar leerde ik de agenda kennen. Er stond voordeel op en daar hou ik van. Toen was ik heel erg blij met de bon van Dierenrijk, Zooparc Overloon en Openluchtmuseum Arnhem en heb van die bonnen ook goed gebruik gemaakt. Alleen Zooparc Overloon heb ik dit jaar al 3 keer bezocht.

De agenda voor 2020
Toen ik de agenda deze keer opensloeg zag ik dat ik alleen de bon van Openluchtmuseum Arnhem kon gebruiken. Er zitten echter meer goede bonnen in. Die van de Euromast, Avifauna en het Spoorwegmuseum zijn ook erg leuk. Maar als ik die drie al ga bezoeken dan zal dat maar 1 keer zijn. Het openluchtmuseum echter, daar zou ik wel elke week heen willen zo mooi als het daar is.

Dus wie wil mij, tegen betaling van de postzegel uiteraard, bon 144 van Openluchtmuseum Arnhem opsturen? Je zou me er erg blij mee maken!

Mag ik een bonnetje uit jullie Voordeelagenda?

29 reacties

 1. Ik heb hem wel en gebruik er bijna geen bonnen van. Vraag maar op.
  Je url heb ik nog maar adres ben ik kwijt….

 2. ik zal ze sturen
  ik heb zelf sinds ik een abonnement bij Burgers Zoo heb kortingen , oa bij openlucht museum , een mooi park ook om te zijn

 3. Inderdaad een erg leuk “museum”, het is me te ver anders ging ik ook vaak.De agenda ken ik niet dus dat gaat niet lukken met die bon.

 4. Volgens mij moet je lid zijn van die club. Ik krijg ze iig niet in de bus.

 5. woon zeker niet in het goede gebied voor deze agenda, nog nooit eerder gezien ,had je er graag mee geholpen hoewel ik het openlucht museum erg mooi vind is dat voor mij weer net te ver weg.

 6. Die agenda heb ik niet (geen lid van de club), maar ik hoop dat je een heleboel bonnen in de bus krijgt. Heb jij een fijne dag, krijgen wij mooie foto’s te zien. Win-win;).

 7. Liesbeth, ik heb met succes voor je gebedeld bij mijn buurvrouw. Mail je mij je adres even. Ik hoef de postzegel niet retour.

 8. Je moet lid zijn van die club ben ik ook niet ik zag de nieuwe via marktplaats. Alleen deze ene bon was maar leuk voor mij.

 9. zo denk ik er ook over Liesbeth
  en het oude NDSM terrein is bijna geheel zo als het ooit was
  ik heb daar een aantal uren rond gekeken , at en dronk wat daar waar mijn oudste broer ooit zijn brood at :)
  en dat Veronica schip heeft ook een mooie bestemming gekregen

 10. We kijken altijd voordeel via Google voordeeluitjes. Daar kun je ook wat gebruiken. Het is leuk idee van jou. Ik ben deze niet lid van.

 11. Die gids zegt me niks, dus die zullen wij niet krijgen. Maar ja, Museum Jaarkaart en daarmee bezoek je ook al die lokaties, desnoods drie keer per jaar. Onlangs nog twee musea op een dag gedaan. Mocht ik zo’n boekje tegenkomen zal ik je zeker gedenken….

Reacties zijn gesloten.