Liesbeth blogt even niet meer

Liesbeth blogt even niet meer

Alweer een maand of drie hik ik er tegenaan, geen tijd om te bloggen. En naast weinig tijd eigenlijk ook maar bar weinig zin. Mijn blog draait behalve op cookies ook nog op trippies en dagjes weg en ik hoef niemand uit te leggen dat wat voorheen prima betaalbaar was, nu gewoon een belachelijke bedoening is. En naar waarheid in de meeste gevallen zit ik liever in mijn tuin te frotten of op mijn bankje een boek te lezen in plaats van 20 euro meer uit te geven voor hetzelfde park waar ik voorheen zo graag heen ging.

Uiteraard is dat niet het enige, ik heb redelijk intensief werk wat ik met veel plezier doe maar waar ik niet over kan schrijven. Nu is dat even nadelig maar wie weet waar ik over een paar maanden aanwezig geacht word te zijn. Allicht is het weer vreselijk saai en heb ik zeeën van tijd heb om jullie blogs te volgen. Ook al zoiets wat er steeds bij in lijkt te schieten.

Ik hoop en ga er ook vanuit dat dit een tijdelijk stop is maar ik sluit ook niet uit dat mijn website een andere invulling gaat krijgen of misschien zelfs verdwijnt. Vooralsnog weet ik niet wat er gaat gebeuren maar weet ik wel dat ik mijn blog voor een goede twee weken volledig met rust ga laten in de hoop dat ik dan meer antwoorden heb. Ik heb voor lange tijd met liefde een groot deel van mijn vrije tijd in bloggen gestoken maar voor nu blog ik liever even helemaal niet meer.