Iets minder armlastige blogger zoekt alweer munten

Iets minder armlastige blogger zoekt alweer munten

Tot mijn grote genoegen zag ik het twee weken geleden al voorbij komen. Jum.bo is weer gestart met hun dagje uit actie. Nu ben ik een zeer zelfredzame, zelfvoorzienende en gemancipeerde vrouw en is vragen om- of afdingen op, totaal niet mijn ding. Maar ik ben ook een Nederlander en werk hard genoeg om die paar rotcenten die ik verdien met enige terughoudendheid uit te geven. Daarom lieve volgers zoekt deze inmiddels iets minder armlastige blogger alweer munten. Dus mocht u komende weken bij Jum.bo komen zou u dan die munten voor mij kunnen bewaren? Deze zelfvoorziende blogger voorziet uiteraard desgewenst van een vergoeding voor postzegel en envelop.

27 reacties

 1. Haha, ik heb het ook al aan mijn vrienden gevraagd op facebook. Ik maak er ook elk jaar dankbaar gebruik van :)

 2. Nou, nog niet eens zo gek om hier rond te vragen …….. hoop dat je veel uitjes bij elkaar spaar……. ik kom niet veel bij de jum..bo ….. dus zal ik niet veel kunnen sponseren :-) En de Efteling zegels zijn naar mijn gescheiden nicht met 3 pubers.

 3. Jumbo? Ik kom nooit bij de Jumbo … we hebben er geen in de buurt. Het spijt me ik had je graag geholpen.

 4. Laat maar weten hoeveel je er wilt. Ik heb er al weer een aantal. Stuur je nog wel een keer je adres, zou zomaar kunnen dat ik dat heb weggegooid bij het, per ongeluk, opschonen van de mail.

 5. Helaas kom ik niet bij Jumbo. Heel spijtig dat niet kan helpen. Maar ik zie boven reacties wel komt. Toch meegenomen. Fijne avond.

 6. Hier wel een Jumbo, waar ik weinig kom, maar dan moet je zeker weer een bepaald bedrag hebben om zo`n munt te krijgen

 7. Goede morgen Liesbeth en een fijne, eerste lentedag gewenst.
  Jammer genoeg is er in mijn buurt geen Jumbo, anders had ik je graag geholpen…

 8. Ik zeg altijd nee als men vraagt of ik die wil
  zal proberen te onthouden ja te zeggen
  Fijne avond groet

 9. Tja, hier een AG-ganger. Waar ze dan op ’t moment weer zegels weggeven voor de Efteling. Toch een apart wereldje wel, die supermarktwereld.

Reacties zijn gesloten.