Fotoserie: Lunch tussen de koeien

Fotoserie: Lunch tussen de koeien

Mooi weer zorgt dat we graag een rondje rijden met Willys. Toch moeten we goed opletten met afstand houden en omdat het allemaal zogenaamd geluwd lijkt letten mensen steeds minder op. Zeker als ze Willys zien, naderen ze vaak voor een praatje en dat zorgt ervoor dat we niet zomaar overal even stil kunnen gaan staan. Gelukkig vonden we tijdens ons rondje rijden over de heuvels van Groesbeek een heerlijk rustige plek en zeer knap gezelschap waar we niets van te vrezen hebben. Fotoserie: Lunch tussen de koeien.

 

30 reacties

 1. Zo’n open Willy Geeft wel iets Men zit el altijd met zijn hoofd in de zon Héél hoofd verwarmend !! Verfrissende groetjes

 2. • Wat leuk om te zien. Vooral met deze wame weertje is het zalig om met deze auto te rijden.
  • Super leuke foto’s van de koetjes.

 3. Koeien, het lijken mij maar domme beesten waar ik niet mee kan communiceren. Dat zegt niet over hun kwaliteit om te poseren. Meestal staan ze gewoon stil…

 4. Koeien zijn altijd leuke dieren om foto’s van de maken.Ben vandaag ook weer thuis gebleven voor mij veel te warm maar in een open jeep met een licht briesje was het misschien wel te doen.

 5. De dames vonden het zo te zien wel gezellig dat jullie er waren, plaatjes hoor!

 6. Een super shot die en na laatste. De laatste vind ik de allermooiste. Heb je niks aan dat ik dat vind maar wil het je toch even meegeven.

 7. Met de willy tussen de koebeesten gaan picknicken, waarom ook niet hé ?
  De 2 laatste foto’s in deze leuke serie mogen van mij aan de muur !

 8. bekend uitziend etensbakje , al is het lang geleden
  mooie weggetjes vonden jullie , die ken ik van het wandelen aldaar
  ja en koeien , daar ben ik ook dol op
  mooie serie Liesbeth
  en als het zo door gaat , staan die mooie Afrikaanse Tulpenbomen daar ook nog wel eens

 9. Hé wat raar.. nu staat hier ineens weer m’n oude url onder.. dat hoefde ik al een tijdje niet meer aan te passen. Nou ja.. bij deze dan maar!

 10. Ha! ze leek echt dorst te hebben, die roodbonte.. kijk ze naar die waterfles kijken! Maar volgens mij dronk ze dan toch niet uit dat bakje hè? :-)
  Het zijn inderdaad knapperds.

Reacties zijn gesloten.