Portret foto van Frans op zijn auto

Fotoshoot Frans

Het gebeurd niet vaak dat ik hem zo kan fotograferen. Gebeurd ook niet vaak dat hij zo netjes gekleed is. De reden was dan ook niet bepaald gezellig. Ga er niet meer over vertellen heb het liever over Frans. Ben ik nou de enige die hem een lekkere vent vind zeker in deze kleding? Wat een geleende jas niet met een man kan doen. Kijk maar even door zijn stress en vermoeidheid heen.

Zwart wit foto met kat

Inmiddels zijn Frans en ik alweer 7 maanden bij elkaar, een mooie tijd waarin ik hem heb leren kennen als een lieve, zorgzame man. Hij maakt nog steeds ’s morgens koffie en kan tegen mijn nukken. Ben regelmatig bij hem thuis, waar hij rondrommelt, dingen repareert, is zijn dingetje techniek. Ondertussen voorzie ik de buurt van een gezellig muziekje, type ik een blogje of gaan we de hort op.Kleine fotoshoot van Frans

Ik zei al de reden tot die nette kleding was waardeloos, stressvol maar als je het positief bekijkt dan worden familiebanden nog eens aangehaald en heb ik eindelijk een paar nieuwe foto’s van Frans.

11 reacties

 1. a dat weet ik van die telefoon aJa die telefoon, hij weet zich geen houding te geven en dat hieft ook niet. Hij is geen model wel mijn lekkere vent;)

 2. Jammer dat de aanleiding voor zijn kleding naar was, maar ……… jij hebt hem wel mooi op de foto gezet!! Wat me trouwens opvalt dat hij op elke foto met zijn mobiel staat ………….. maar verder …….. je hebt best een goede smaak ;-)

 3. Dat klinkt als afscheid nemen van iemand. Niet fijn. Sterkte voor jullie.
  En ik vind dat hij zeker een mooie, wijze uitstraling heeft.

 4. Jammer van de reden.. maar die jas staat hem goed! De eerste foto vind ik ook het mooist!
  Blij dat je nog steeds gelukkig met hem bent. Wat is de liefde mooi hè :-)

 5. Nee hoor, ik kan me bést voorstellen dat je hem “lekker vindt” maar ja, voor mij is hij gewoon veel te jong dus ik ga allen af op wat jij over z’n “binnenwerk” zegt , héél zuinig op zijn zou ik zeggen maar volgens mij heb je die raad helemaal niet nodig.
  Die jas staat hem geweldig, en wat mij betreft is de eerste foto het mooist.

 6. je bent blij met hem
  en ik denk hij met jouw
  en je begrip in deze

  oja , je weet het hé , kleren maken de man
  nou vergeet dat maar

 7. Zeker een knappe man. En zo te lezen ook heel lief. Wat fijn voor je Liesbet. Een goed lief is het beste wat een mens kan hebben.

Reacties zijn gesloten.