De boeken van de laatste tijd

De boeken van de laatste tijd

De boeken van de laatste tijd

Met een enigszins teleurgestelde zucht sla ik het boek wat ik net nog aan het lezen was, dicht. En realiseer me, o ik heb m’n boeken uit. Vlotter dan normaal heb ik mijn boeken uitgelezen en omdat ik inmiddels alweer een nieuwe stapel heb geleend deel ik de boeken van de laatste tijd.

Trots en trouw Jan W. Klijn
Ik las al eerder een boek van deze schrijver twee boeken eigenlijk die een omnibus vormde. Ook dit boek is een streekroman over de Tweede wereldoorlog maar eigenlijk komt de oorlog maar amper aan bod en gaat het vooral over de wel heel klevere molenaar die met vissen en de verkoop ervan zijn centen verdiend. Het zijlijntje over de oorlog kon me niet bekoren.

Model in New York Cheryl Diamond
Een ietswat eigenarige jonge meid met kat wordt model in New York. Ze weet zich zeer goed te redden ondanks tegenslagen als dakloos worden, kwijtraken van haar kat en zonder geld de problemen weet op moeten lossen. Ze weet steeds de goede keuzes te maken en wonderbaarlijk goed om te gaan met New York tot één keuze alles doet veranderen. Leuk leesbaar en vermakelijk boek.

Mijn gestolen leven Jaycee Dugard
Jaycee werd op haar 11e ontvoerd, haar moeder was werken, haar stiefvader had geen oog voor haar en dus liep ze alleen naar de bus. Versufd door de taiser komt ze terecht in het huis van haar ontvoerder waar ze 18 jaar lang gehersenspoeld en verkracht wordt. Ze krijgt twee dochtertjes die ze zo goed mogelijk probeert op te voeden terwijl ze zelf nog een kind is. Een bijzonder vlot leesbaar boek over een zwaar onderwerp.

En zit er iets voor jullie bij??

De boeken van de laatste tijd

16 thoughts on “De boeken van de laatste tijd

  1. Terwijl ik vaak drie door elkaar lees, op elk bepaald moment van de dag een, heb ik nog vooraad genoeg om te lezen tot het einde der tijden…Blijft genieten…:)

  2. Mijn gestolen leven lijkt me wel iets om te lezen maar dan moet het wel als e-book voor een e-reader bij de biliotheek te leen zijn.

  3. Oef.. nee, ben echt helemáál niet van de waargebeurde verhalen.
    Geef mij maar een psychologische thriller of zo hoor!

  4. ik zou met vissen niets verdienen , was m’n eigen beste klant :)
    komt het nog weer tot een terugkeer bij haar familie met Jaycee ?

    vroeger las ik enorm veel , de laatste jaren enkel wat tijdschriften die mij boeien

Comments are closed.

Back To Top