Best wel 9

Best wel 9

En voor je het weet is er alweer een maand voorbij. Ik vraag me serieus af waar die maand zo snel naartoe is gegaan. De ene week denk ik aan zomer, bij de ander zie ik september en de herfst naderen. Frans en ik reden meerdere ritten, bezochten een stuk of 3 musea, waren aan het strand, in een caravan en op een soort van camping met hele vreemde vogels. Ik ging al fotograferend weer eens onderuit, zag het eerste randje wel en ging onderuit door de tweede. Maar hé m’n camera is nog heel en ook mijn hand is weer dicht. Ik was voor het eerst sinds lange tijd weer eens echt beroerd en was er na een dag weer vanaf. Zag een heel oud spoor en minder oude treinen erop, wandelden met Frans in een nabijgelegen bos waar hij werd aangevallen door een uit de kluiten gewassen rund en realiseer me net dat ik het de vorige keer al over een over een dorpje best welde maar nog heb ik de foto’s niet gedeeld. Best wel oeps, maar ik zei al de maand was snel voorbij.

Zag als dochter van een klokke.nmaker eindelijk een echt leuke comtoise klok.

Best wel twee smerig dure LP’s gekocht bij de CDteek (<-niet betaalde reclame) nog steeds geen spijt van. Best wel hard bezig 1 van de 2 grijs te draaien. Vertel best wel binnenkort welke.

Best wel de enige jeep waarin ik mag rijden.

Best wel fancy door Frans gelakte teentjes. En als die niet te zien zijn heb ik de leukste sokken die er bestaan.

Best wel kleurrijke Philipssnoepjes, alleen het koekje was te hachelen.

Best wel lekker zomers voedsel, ook best wel zin in wintervoedsel.
Best wel een heerlijke zoetigheid gegeten want als je in Zeeland bent moet je een Zeeuwse Bolus eten. En als we het dan toch over de minder dramatische selfies hebben, zie hier mijn nieuwe foto mèt regen!

Best wel Wouw Melkbussen langs de snelweg gezien. Best wel humor daar want de zeker 5 meter hoge dingen heten Kwibus en Kobus en herinneren aan de tijd dat de boel daar ontgonnen werd.

18 reacties

  1. mogge Liesbeth
    dus je had de regenjas mee , dat valt dan best weer mee
    jammer dat je niet in de echte jeep mag rijden , wie weet mag je dat ooit

Reacties zijn gesloten.