Best wel 6
Best wel

Best wel 6

Heb ik daar best wel eindelijk vakantie en eindelijk tijd voor Best wel 6. Zag best wel het goede weer aankomen en ben er best wel heel erg blij mee. Alsof ik dat best wel uit heb gezocht toen ik vrij vroeg hè. Best wat dingetjes te doen deze vakantie, heb uiteraard mijn vrijheid gevierd en herdacht. Ga nog een museum bezoeken, heb nog theaterkaarten liggen, wil nog een paar rondjes in de buurt gaan fietsen en daarnaast ga ik best wel met mijn voetjes omhoog onder een parasolletje.

En nu; Vakantie!

Best wel lekker begin van mijn vakantie, Frans moest een deur schuren, dacht hééél even aan een dagje overwerken, best wel meer rust daar.

Best wel leuke post

Best wel een blauwe envelop ontvangen. Was samen met mooie bloemenkaart die ik eerder al gekregen had, beste post ever. Dankjewel lieve Mrs.T en Renske-zonder-blog voor het opsturen van de dagje uit munten! Best wel het eerste dagje uit geregeld, maar er volgen er (dankzij jullie) meer!

Best wel 6

Best wel ingepakt, best wel ff niet meer voor te stellen maar paar dagen terug was het echt maar plus 5 ’s nachts.

Best wel iets heel doms gedaan, heb 2 rokjes gekocht waarvan ik dacht dat het korte broeken waren. Er hingen namelijk ook broekjes en lange broeken tussen. Domste van het geheel? Dat het me prima zit en dat ik ze ook niet terug ga brengen. Maar ga er best wel geen foto van maken. Jullie denken die afgetrainde kuiten er zelf maar bij.

Best wel achterlijk heb je eindelijk vakantie wordt je op een zondag 6.05 uur wakker van de harmonie. Ja de harmonie das zo’n groepje volk met instrumenten die een eindje aan de wandel gaat daarmee. Bij een feestje in deze buurt is het de schutterij, de harmonie en bier. Vraag mij niet waarom die groep malloten door de straat stiefelde om 5 over 6 ’s morgens, maar fanatiek waren ze wel want ze waren om 7:50 uur terug en stonden bij de buren in de achtertuin. Overigens speelde ze fantastisch en hoop ik dat ze nog een keer op gaan treden ik stel voor zo rond de tijd dat de gemiddelde hier zijn roes heeft uitgeslapen.

Lekker gekookt

Best wel lekker gekookt, moet best wel beschamend mededelen dat het lang geleden was dat ik gekookt had….Frans is er ook zo goed in. En in afwassen ook al!

 

28 thoughts on “Best wel 6

 1. Klonk nog best wel goed, voor zo vroeg op de dag die harmonie :-) Maar ook in mijn vakantie zouden ze dat niet moeten doen hoor :-)

 2. Ik zit er zeker aan te denken hier was het droefenis ten top en dezelfde fouten als vorig jaar.

 3. Ik zou toch echt een keer naar V komen. Theatervoorstelling, stille tocht en herdenking. Zeer de moeite waard.

 4. Hier ook eentje met knalwitte benen, al heb ik zeker genoten van die rokjesdagen ;-) Op onze vorige woonplaats kwam de harmonie ook geregeld langs al was dat niet op zo’n vroeg uur… Het heeft wel iets nostalgisch vind ik zo’n harmonie. En echte post is zo leuk :-)

 5. Het is vooral lekker luchtig als ik rond het huis rommel. Daarvoor kocht ik het ook.

 6. Laarbeek is de laatste keer geweest had het al over Eerde met Frans.

 7. Er is gelukkig éindelijk ook weer iets meer keus op het gebied van rokjes en jurkjes.Jarenlang had ik gerust met 1000.– euro kunnen winkelen en helemaal zónder een cent uit te geven thuis komen. Best wel leuk hoor af en toe een rokje.

 8. Dat moet geweldig zijn voor je, een man de kookt en afwast. Ik doe dat overigens ook al jaren.

 9. Vakantie kan best wel leuk zijn als het best mooi weer is.
  De meeste blauwe enveloppen zijn niet zo welkom.
  Heel veel vakantie plezier, gaat best lukken. Hans

 10. Hey Liesbeth,

  leuk, zo’n serie: “Best wel”…
  Goed idee!

  Die fanfare… geloof graag dat ze hartstikke goed spelen, maar zo vroeg… brrr
  Ik zou me dood schrikken!! En daarna misschien lekker lachen…

  Leuk logje!
  groetjes van Dasja

 11. Best wel een bekende camera. Zo’n ding met 126-cassettes (40 bij 40 millimeter negatieven) was m’n allereerste camera.

 12. Grappig die miskopen en dat je ze dan ook nog houdt ;-)
  Geniet lekker van je vakantie!

 13. Tja, best wel kan ik met goed fatsoen niet meer schrijven, want dat is al best wel vaak gebeurd als reacties op jouw blog die best wel leuk is geworden.

 14. hoe zo zijn mensen die vroeg op staan malloten :)
  ik zet sinds ik niet meer werk ( avond en nachtdiens ) de wekker op 05:00 uur om ergens in het land te gaan wandelen :)
  dat rokje houden we wel te goed , komt vast nog wel weer een tijd van korterokjes weer :)

  slaap wel groet

 15. Best wel tof met dit weer vakantie hebben. Tijd voor een lekker potje eten koken had je ook nog. Best wel genieten.

 16. Best wel een aardige blog. Veel plezier tijdens je verlof.
  mvg

 17. Best wel jammer – geen foto van je rokjes (met jij erin). :-)Enneh…. so’n harmonie, die moet je koesteren. Je woont in Brabant of je woont er niet.

 18. Best wel…een aardig boogje…..en je hebt het dus best wel aardig getroffen met die bestel kok..???

Comments are closed.

Back To Top