Best wel 52; teveel werk en te weinig plezier

Best wel 52 mei teveel werk en te weinig plezier

Best wel korte omschrijving van mei, pfff, best wel vermoeiende maand waarin ik vooral veel gewerkt heb en benzineprijzen me weerhouden van al te leuke bezigheden. Best wel wel kom bij best wel 52.

Best wel op 4 mei het graf van George Dry bezocht en best wel herdacht in stijl, teveel geblaat, teveel moeten opletten op Willys maar vooral onder de indruk van een Oekraïens meisje die met een volkslied iedereen wist te raken.

Best wel solliciteerde bij een bedrijf maar had na bijna 2 weken nog geen reactie of afwijzing. Dus belde ik het bedrijf zegt een vrouw aan de lijn; het is vakantie hier werken we niet zo hard, ah dan heb ik bij het goede bedrijf gesolliciteerd. Best wel nog steeds niks gehoord.

Best wel rare plant in de tuinwinkel.Best wel enorm genoten van de Meesjes zeker toen ze uitvlogen, was even bang dat het stil zou worden in de tuin maar er zijn nog genoeg vogels die zich laten horen.

Best wel meer tuinbewoners. Best wel een beetje klein zielig egeltje die overdag nogal sip langs een lege voerbak zat. Best wel nog een paar keer gezien meestal als egel in een volle voerbak zat te knabbelen.

Best wel weten jullie nog dat noodweer van pasgeleden? Best wel bizar wat voor wolken door buien.radar werden omschreven als een buitje van 1 mimimeter. Best wel blij dat ik in de bus zat ondanks dat de bus een tractor zonder aanhanger niet kon passeren op een provinciale 80 kilometer weg. Best wel bizar zo hard als het waaide en regende. Best wel één van mijn plantenpotjes kapot gevallen gelukkig waren de plantjes nog heel.

Best wel lieve cadeautjes van mijn vaders gekregen. Best wel behalve Tuinkat ook nog een doos met zalige koekjes waar ik binnenkort op terug kom.

Best wel Vriendjelief vroeg me Tom en Jerry dat is die kat en muis niet? Best wel generatiekloof daar.

Best wel sowieso oud, de huidige mode inclusief baggy broeken en strakke truitjes ken ik nog van de jaren 90 toen ik het ook al lelijk vond.

Best wel op de valreep van de maand een trippie gedaan met de huidige benzineprijzen ben ik niet meer zo geneigd even ergens heen te rijden, laat staan ook nog ergens entree en parkeerkosten te gaan betalen.

Best wel 8 boeken gelezen in mei best wel vooral genoten van ‘Anne Frank is niet van gisteren’ van Mies Bouhuys, best wel een oud boekje wat zowel schrijft over Anne en de achtergronden voor ze onderdook als de tijd waarin zij leefde. Best wel ook heel actueel wat best knap is voor een boek uit 1982.

Best wel ook nog even dit nummer, Conquest of Paradise van Vangelis is één van zijn geniale stukken die me nog elke keer kippenvel bezorgd als ik het luister. Best wel een bijzonere componist die nooit muziekles heeft gehad, amper bladmuziek kon schrijven en op zijn 4e zijn eerste concert gaf voor zo’n 2000 mensen. Best wel μέρα Βαγγέλη.

24 reacties

 1. Ohhhh! Mijn favoriete nummer! Vroeger toen dochterlief nog een peuter was, draaide onze buurman dit nummer vaak. Het kind riep dan over de schutting “Ronald!!!! Harder!” en dat deed Roland dan. Ik vind ‘m nog steeds zo mooi. En ja, die benzineprijzen blijven absurd. Het weer ook trouwens.

 2. Hebben ze nog een vacature vrij bij dat bedrijf waar je gesolliciteerd hebt? Klinkt erg aantrekkelijk, niet hard hoeven werken!
  ps. Ik koop nooit een boek bij bol. Dat wilde ik toch nog even kwijt. ;)

 3. LOL. Ik moet wel glimlachen om dat bedrijf waar je hebt gesolliciteerd. Ik weet niet of haar reactie nou positief is, of dat het getuigt van gebrek aan respect voor de mensen die de moeite namen om te solliciteren.

 4. Vangelis, held van jaren geleden. Nog wel eens meegenomen in filmpresentaties toen. Verder was het ook hier nog weel eens code dit of dat maar viel de regen nogal mee en het onweer bleef veelal uit. Kortom, in het westen van het land is het nogal rustig als we politiek Den Haag maar even weglaten uit de gedachten daarover….

 5. Begraafplaats Mierlo wie weet staat het ergens online.

 6. Vraag me nu uiteraard best wel af wat je bedoelt met ‘dat geblaat’. En het volkslied door dat meisje heb ik denk ik gemist. Is dat ergens terug te kijken denk je?

 7. Als je zelf constateert dat je te hard werkt dan zou er een belletje moeten gaan rinkelen.
  Die hoorde ik zelf ook vaak te laat.
  Het paradijs klinkt mooi op muziek. Hans

 8. Hahahaha, ‘hier werken we niet zo hard’. Dat klinkt als een heerlijk bedrijf. De benzineprijzen zijn inderdaad belachelijk. Ik reed vanmiddag weer langs de pomp en echt hoor, die zogenaamde ‘hulp’ van de overheid is alweer voorbij. We zitten volgens mij weer hoger dan ooit.

 9. best wel weer druk geweest met zoveel “best wels ”
  dus je wilt elders werken maar dat lukt niet echt , jammer als je dat echt wilt
  suc6

 10. Mooi muziekstuk. Plant kende ik niet, boek van Anne ook niet. Ik snap best wel dat je niet overal meer heenrijdt.

  Love As always
  Dimario

 11. Is die muziek van Vangelis? Wist ik best wel niet. Ik ben van de generatie van Demis Roussos met Vangelis, even denken (nou ja googelen natuurlijk, van denken komt tegenwoordig vrijwel niets meer…) Ah! Aphrodites Child! Rain and tears (…are the same/But in the sun you’ve got to play the game.) Hmm, voor het eerst dat ik de tekst daadwerkelijk zie, en het is duidelijk dat ze het van de woorden niet moesten hebben. :-) (Best wel een mooi liedje hoor.)

 12. teveel te weinig

  waar ” te” is vaak niet goed LIesbeth

  maar een “axioma” is dit nu ook wel niet

  groeten

Reacties zijn gesloten.