Best wel pfffff deze maand, best wel vermoeiend maar op een goede manier. Best wel nieuwe indrukken en best wel een drukke maand gehad. Best wel weinig gefotografeerd voor mijn doen maar genoeg voor een blog maandoverzicht.

Best wel dwars door de lage landen ik ken die gasten niet ben ook niet zo bekend met BB ook niet met Bekende Nederlanders trouwens. Best wel leuk programma over België en Nederland, absoluut het (terug)kijken waard.

Best wel voor het eerst mango geproefd best wel fijn dat behalve het lekkere ook het gezonde me aangeboden wordt want wat een mazzel ik vind mango’s heerlijk en ben er niet allergisch voor!

Best wel een mazzeltje de complete Harry Potter serie in hardcover gevonden in de kringloop tegen zeer aangename prijzen. Best wel de softcovers verkocht en winst op gemaakt. Best wel ook een grote Keulse pot die op de door Vriendjelief verlengde plank, staat. Best wel later in de maand als in 3 dagen geleden de narcissen (2 potjes 1 staat in de tuin) gekocht en het gietertje. Best wel nog plek over voor bolletjes voor als deze uitgebloeid zijn.

Eerste jeeprit ging naar Ikea voor nieuwe lakens perfecte afstand voor een proefrondje. Best we ook plantjes gekocht.

Best we ook nog naar Duitsland geweest met Willys maar ondanks mijn aanzienlijke waslijst heb ik er alleen lunch kunnen kopen, die trouwens best smaakte.

Best wel officieel oud kreeg ergens anders de tv niet aan en kon daarna NPO niet vinden. Best wel ook ruzie gehad met Siri zo erg dat ik wederom een puber om hulp moest vragen. Best wel qua gevoel hard op weg naar kukident en steunkousen.

Best wel weinig met en aan Pasen gedaan. Best wel geen choco eieren gekocht en geen stol, die laatste valt me toch altijd tegen. Best wel paastakken gefixt maar die schoten zo goed uit dat ik ze niet wilde verplaatsen dus heb het maar bij eitjes gehouden.

Best wel even heel kort over Duitsland tegenover de oorlog in Oekraïne, goed bezig we hadden nog geen reden om jullie niet te moeten.

Best wel uitgevonden hoe youtube shorts als normale video worden weergegeven. Best wel neem de url van de short video, je zal zien dat er ook short instaat vervang dit door “watch” en druk op enter. Best wel ook een tip om dat te doen voor je de video deeplinkt in een blogpost.

Best wel Koningsdag gevierd over de vrijmarkt van Best, Oirschot en Sint Oedenrode gelopen best wel leuk boekenstapeltje ware het niet dat ik er drie uit minibiebs gehaald heb waar we toch langs kwamen.