Best wel 50 echt maart en meer

Best wel 50 echt maart en meer

Best wel genoten van de maand maart met al dat goede weer. Best wel nu weer over maar niet genoeg sneeuw om me druk over te maken. Best wel wat updates voor deze maand:

Best wel met Mickey naar de dierenarts geweest voor zijn kapotte pootje best wel prima genezen.

Best wel bizar de bibliotheek nokt met echte recenseren en echte meningen en laat de computer een boek beoordelen. Best wel onbegrijpelijk!

Best wel gratis Neo koekjes van Lidl gekregen heb daar een korte mededeling over: Gadverdamme.

Best wel in de tuin bezig geweest. Best wel bloemetjes gezaaid en geplant en best wel gemopperd over de droogte en al aan het sproeien geweest. Best we onvoorstelbaar nu maar goed. Best wel met toestemming twee prachtige blauwe regentonnen uit de afvalcontainer gehaald die nu lekker aan het vollopen zijn.

Best wel ook nog naar België geweest om te tanken, nooit verwacht dat ik dit als goedkope benzineprijzen zou zien. Best wel achterlijk maar gelukkig smaakte de Achtkoek.

Best wel naar Vlaardingen geweest, best wel ook naar Hoek van Holland maar strand werd afgekeurd omdat het slecht weer was. Best wel niet door mij maar goed kringloop was ook leuk. Best wel ook nog even naar het Geuzenmonument geweest waar ik hier al eens over schreef.

Best wel een tip voor alle bloggers die weer gemaild gaan worden door die foto-websites die je gratis producten aanbied: Do-follow links zijn goed voor hun website en slecht voor de jouwe.
Best wel gelachen om hun mailtje waar ze mijn website aanprijzen en vervolgens een aanbieding doen om mij aan het puzzelen, schilderen of prutsen met plastic diamantjes. Best wel niet goed opgelet want dat is niet mijn ding en dan zo erg dat ze mij moeten betalen wil ik aan zulke ellende beginnen. Best wel overigens ieder zijn of haar keus maar hier gaan stukjes en diamantjes vliegen.

Best wel muffe boeken in de zon gehangen voor daaagen, maar zeker na baking soda werkt het goed.

Best wel wezen fietsen met dat mooi weer best wel binnenkort meer maar het is me best wel enorm meegevallen hoe moe ik ervan was.

Best wel boekenmarkt bezocht best wel prijzen van een euro per kilo, best wel goedkoper dan de kringloop. Best wel ook kringlooprondjes gedaan en stapeltje van een specifieke schrijver meegenomen. Best wel lekker aan het lezen ook maar zou dat komende maand toch graag weer op mijn bankje in de tuin doen!

35 reacties

 1. Jij en diamond painting… Nee, ik zie dat never nooit gebeuren. Maar verder was maart wel lekker, zo te lezen. Fijn dat Michey’s pootje goed geneest. Laat de dierenarts de rest van zijn auto zelf maar betalen.

 2. Best wel fijn,, dat het pootje van Mickey, weer helemaal genezen is hoor.
  Ze gaan best wel ver om je website aan te prijzen, in de hoop dat je iets bij hun koopt, best wel belachelijk!

 3. Als ik soms lees hoe boeken worden beoordeeld vrees ik toch dat men trollen in dienst heeft bij d e uitgeverij waar men elk boek als geweldig of spannend ziet en dat ook opschrijft. Er zijn best wel boeken bij die dat predikaat niet verdienen. Gisteren zag ik bij een KLW drie boeken (serie) liggen voor 6.50 per stuk. Ik vond de inhoud heel interessant…maar ja, twee tientjes…Kringloop. Toch maar laten liggen. Maar knagen doet het best wel….

 4. Ik kijk ook zo uit naar lezen in de zon! Heb al één keer in onze nieuwe tuin kunnen zitten met een boek, maar dat was toen toch nog nét te fris. Kom maar terug, lenteweer!

 5. Met de Baking soda de boeken gewassen? Of bestrooid met baking soda , maar dan kun je ze niet ophangen?
  Ik gebruik het als vochtvreter in kasten en vlekkenverwijderaar maar hier nog nooit van gehoord…

 6. Ik heb nog nooit een mailtje gehad van foto-websites. Als ik dat zo lees moet ik een gelukkig mens zijn.

 7. Over die doe Follow hebben we elkaar al uitgebreid geschreven, nogmaals dank voor die uitleg.
  Zal er waarschijnlijk niet nog eens intrappen.

 8. Leuk en gevarieerd weer! Hopelijk is Mickey gauw weer spreekwoordelijke op de been. O, en die tip voor stinkende boeken ga ik even op mijn gemak lezen, want ik heb wel eens heel snel een (goed) boek terug gedaan in de minibieb omdat hij zo bleek te stinken.

 9. Bij mij ook geen naam hè. Mijn bedrag was zo hoog dat ik naast de puzzel nog iets moest. Zie jij me verven op nummer? Gooineigingen krijg ik daarvan. Daarbij daar waar mijn email staat, staat ook geen commerciële samenwerkingen.

 10. Bij de bieb zijn ze echt best wel knettergek geworden.
  En jij ook al, dat mailtje van jeweetwelwie. Ik kreeg ‘m ook. Zo’n standaardbericht. Sorry, maar als je niet eens de moeite neemt om een bericht te personaliseren, neem ik niet de moeite om dat bericht te beantwoorden. Ook niet om nee te zeggen. En ik zei al tegen mijn zusje: “Let maar op. Binnenkort schrijven alle bloggers erover.” Wat denk je? Deze week al drie keer voorbij zien komen. Blij dat ik er niet op heb gereageerd. Wel blij voor al die bloggers die blij zijn met hun producten hoor. Daar niet van. Maar ik vond het te ‘makkelijk’. Koop wel gewoon bij de goedkope drogist voor 3,95 een puzzel.

 11. Zo’n mail kreeg ik ook. Gelijk in de prullenbak er mee. Dat ze een ander gaan fucken.

 12. Gelukkig Mickey weer gezond en wel.
  Ik heb alles van de weblog in eigen beheer, ik wordt niet meer gemaild.
  Ze weten het vast van me.
  Het is toch wel mooi, de sneeuw en een lente tuin. Hans

 13. Mij mailen ze nooit, ik ben gewoon niet interessant, maar ik zie dat ik niet de enige ben. Ben ik nog niet uniek.

  Love as Always
  Dimario

 14. Je hebt ze netjes van repliek gediend, me dunkt je bent toch duidelijk genoeg in wat je wel en niet wilt.

 15. Boeken aan de waslijn! Dat had ik niet eerder gezien. Maar het ziet er mooi uit en ik denk dat de inhoud toch een beetje mee-uitwasemd zodat de lente gevuld wordt met gedachten.

 16. Het is een container van een kringloop, zolang die daar staat is het nog van hun. Op de stort mag het hier ook niet, zelfs niet als je een kapotte bak voor een goede wil ruilen.

 17. Ik kan bij mijn betaalde AVG beveiliging ingeven van welke sites ik niets wil ontvangen en zij houden dat tegen. Wat ik niet opgaf laten ze door. Duik er plots iets op dat ik niet wil, kan ik het nog altijd toevoegen

 18. je hebt je best weer gedaan , en best veel leuke dingen gedaan
  ja mooi weer doet dat hé

 19. Best wel gelachen om de koekjes van de LIDL. Leedvermaak. Sorry.
  Best wel gelachen om de boeken aan de wasdraad, maar best wel goede tip!

 20. Best wel een leuke maand en dat had veel met zonnige weer te maken Liesbeth

  je kippen zullen het, maar frisjes gevonden hebben vandaag

  prettige dag

 21. Geen last van foto- website’s en ben er blij om. Bij ons mag je niets meenemen uit afvalcontainer. Je krijgt ook geen toelating als je het vraagt. Het lekker zonnig deed de lente ontploffen nu 2 weken in de koude.
  Die kippen schitteren weer in al hun schoonheid. Resultaat mag gezien worden.

 22. Heb ze terug gemaild maar wil weten waarom ze jou niet mailen:
  Hey,
  Een gratis product mogen jullie me heus opsturen maar als ik er dan een blog over moet schrijven, foto’s van moet maken en nog 2 voor mijn website onvriendelijke links bij moet zetten dan is het niet echt gratis meer hè. Daarom vraag ik wederom net zoals de voorgaande vergelijke slechte aanbiedingen of jullie me niet meer willen mailen. Het staat niet voor niets daar op de website waar je mijn e-mail gevonden hebt. Had je mijn website overigens iets beter bekeken dan zie je dat ik absoluut niet bezig ben met puzzelen, schilderen of prutsen met plastic dingetjes. Geen commerciële samenwerkingen leek mij een duidelijke omschrijving, ik wil geen reclame op mijn blog ook niet voor een zogenaamd gratis product die ik niet nodig heb, noch om gevraagd heb.

 23. Ik ben best wel beledigd , krijg nooit mailtjes of ik iets wil proberen in ruil voor een recensie , best wel blij mee eigenlijk want zou dat toch niet doen. Schrijf gewoon altijd wel mijn mening die kan goed of slecht zijn maar altijd alleen als ik zelf ergens over wil schrijven, niet op commando.

Reacties zijn gesloten.